Online date tips voor mannen op Tinder

Wat moet je nou zeggen tegen een vrouw als je haar op een goede manier wil versieren? Dit is de hamvraag die elke man zichzelf op een gegeven moment stelt. Doordat het via online dating apps gaat, heb je meer tijd om na te denken over wat je zegt. Maar je moet wel je profiel up to date houden en het goede zeggen om haar niet af te schrikken. Online date tips nodig?

Gelukkig voor jou hebben we een aantal tips op een rij gezet. Zo kan jij succesvol swipen. Succes!

1. Tips voor je profiel

Je foto’s zijn het belangrijkste onderdeel van je profiel. Dat is het eerste wat vrouwen zien en daar zullen zij ook als eerste hun oordeel over vellen. Zorg ervoor dat jij alleen op de foto staat én dat het een duidelijke en goede kwaliteit foto is. Zo kunnen ze jouw gezicht goed zien en weten ze ook zeker dat ze niet met een Catfish te maken hebben. Een dik bonuspunt is met jouw geliefde viervoeter op de foto. Elke vrouw houdt van honden. Check ook deze profielfoto’s tips voor een optimale foto.

online date tips

Een belangrijk punt om te onthouden voor de rest van je online dating profiel is; jouw profiel is geen cv en je moet geen dingen opsommen. Je moet vooral laten zien dat je leuk, grappig, aardig en interessant bent. Humor en creativiteit zijn twee dingen die een belangrijke rol spelen. En in je bio ‘sporten, avonturier, food en travel’ zetten werkt niet. Echt waar, daar zijn er al veel te veel van. Je wilt dat je eruit springt en uniek bent. Alleen zo val je op tussen al die andere mannen die non-stop swipen. Om je profiel helemaal perfect te maken, hebben we hier nog enkele Tinder profiel tips.

2. Gesprek openen en gaande houden

Een gesprek starten met goede openingszinnen is één ding, maar gaande houden is net zo lastig. Hoe willen vrouwen nou aangesproken worden? Een leuke opening, waaruit blijkt dat jij interesse toont, zorgt ervoor dat zij hierop dieper kan ingaan. Een persoonlijke touch doet ook wonderen. Een open vraagt zorgt ervoor dat ze jou iets kan vertellen dat ze normaal niet zou doen.

3. Hoe snel reageren op berichtjes?

Het is belangrijk dat je interesse toont in een vrouw. De meeste vrouwen houden niet van wachten en je wilt ook niet dat ze haar interesse verliest in jou. Maar je wilt ook niet de psycho zijn die binnen 10 seconden elke keer reageert. Dan denkt ze ook dat je niks anders te doen hebt. Iets langer niet reageren, zorgt er wel voor dat zijn aan jou gaat denken van: “Wat is hij nu aan het doen dat hij niet kan reageren?” Maar dit werkt alleen als jullie al wat langer praten.

flirten via social media insta

4. Luisteren als één van de belangrijke online date tips

Dit is een tip die je ook in het dagelijks leven kan toepassen. Veel vrouwen willen dat je interesse toont maar óók dat je luistert. Luisteren en ook daadwerkelijk onthouden wat ze zegt, kan jou later veel pluspunten opleveren. Het grote voordeel van actief luisteren is, dat je later daarop kan inhaken. Hierdoor weet zij dat je écht naar haar hebt geluisterd. Pluspunten voor jou.

5. Direct zijn

Het is belangrijk dat je direct bent en laat blijken dat je intentie hebt om haar te ontmoeten. Dit valt weer terug op het interesse tonen aspect. Maar zorg er wel voor dat het niet een booty-call feeling krijgt.