De Booty Call, de shortcut naar casual seks. Elke man droomt er stiekem van. Ten eerste weet je wat je aan een Booty Call hebt, maar voornamelijk ook wat je niet aan elkaar hebt. Je hoeft niet uren in de kroeg met haar te praten om vervolgens afgewezen te worden. Je Booty Call snapt wat de bedoeling is. Daarnaast is het fijner voor je portemonnee. Je betaalt zo nu en dan een drankje voor haar of een Ubertje terug. En zeg nou zelf; dat ene drankje of Uber ritje staat in schraal contrast met wat je normaliter uitgeeft in een kroeg. En dit scheelt je bizar veel moeite, voor een chick die na vier uur praten hoogstwaarschijnlijk “nee” zegt.

Wat houdt een Booty Call precies in?

Iedereen heeft een andere interpretatie van wat de Booty Call is. Maar de man interpreteert het vaak maar op een manier, namelijk een belletje voor een wipje. Wat belangrijk is om te weten, is dat het geen drang is om seks te hebben. Het moet van twee kanten komen en niet gedwongen overkomen. Ook moet je snappen dat jullie er allebei plezier aan beleven en dat jullie weten dat je de Booty Call van elkaar bent. Tot slot, neem het niet te letterlijk. Tegenwoordig kan je namelijk ook Appen. Maar doe voornamelijk hoe jullie het zelf fijn vinden. Is sexting jullie ding? Doe dat dan vooral.

Hoe vind je de juiste booty call

Hoe vind je de juiste Booty Call?

Hoe scoor je normaal die onenightstand? Er zijn verschillende mogelijkheden: ga op pad, ga de kroeg in, oud collega’s of misschien is er wel eentje uit het verleden. Zo kan je met een meid op date gegaan zijn, alleen klikte het niet op het vlak van liefde. Maar op die date voelden jullie je wel seksueel tot elkaar aangetrokken. Wees niet bang om dit bij haar aan te wakkeren.

Wat zeggen de vrouwen: Probeer het niet via een dating-app. Er zijn weinig vrouwen geïnteresseerd in Booty Calls wanneer zij op een Tinder zitten. Dus stop met Tinderen en probeer het eens in je vriendenkring, de kroeg of bij je oud-collega’s.

Hoe begin je de Booty Call?

Het is belangrijk om duidelijk tegen elkaar te zijn. Wat gaan jullie doen? Stel basisregels. Friends with benefits hebben deze nodig. Ten eerste is het belangrijk dat jullie op dezelfde pagina zitten, van wat jullie van elkaar zijn. Daarna moeten jullie duidelijk stellen dat het nooit wat gaat worden in de toekomst. Hier komen namelijk de grootste problemen in het spel. Ook is het misschien handig om een soa-test te doen, zodat jullie niet voor een onaangename verrassing komen te staan. En wees niet te ruig in je gesprekken. Niemand vindt het leuk om te horen, “Schat kom neuken”, “Kom langs, ik ben zo geil” of om dickpics te ontvangen. Dit zijn absolute no go’s in een Booty Call.

Wat zeggen de vrouwen: Het is niet zo gek om een vrouw te vragen voor casual sex. Maar wanneer je het nooit vraagt, zul je het ook nooit weten. Of er wordt vermeld dat ze zeggen dat je het gewoon moet doen. Je kan een gast namelijk nooit de schuld geven voor het proberen!

Booty call signing

Verzenden van de Booty text

Of je bent erg old skool of je verbergt wat voor je vriendin, maar anders stuur je toch een berichtje in plaats van een belletje. Maar wat houdt zo’n berichtje nou precies in? Om heel eerlijk te zijn is dit voor iedereen anders. De een komt weg met een simpele: “Kom je langs?” of “Zin in een drankje?”. Terwijl een ander een heel gesprek houdt en er wat minder makkelijk mee weg komt. Maar er zijn toch enkele belangrijke dingen. Zo is het misschien handig om je berichten niet midden in de nacht te sturen als je stom dronken bent. Maar je moet het ook niet net na het avondeten sturen, dan heb je nog zo een lange avond te gaan en draait de Booty Call misschien uit op alleen maar problemen.

Wat zeggen de vrouwen: Het is belangrijk om de schema te kennen. Werkt zij van 9-5 elke dag? Dan zal ze hoogstwaarschijnlijk niet reageren wanneer je dan een berichtje stuurt. Dit zal alleen maar tegenwerken wanneer je dit doet.

Booty Call etiquetten

Ondanks dat jij jezelf in een casual ‘relatie’ bevindt, betekent dit niet dat er geen ongeschreven regels zijn. Wees altijd een gentleman. Weet bijvoorbeeld hoe ze thuiskomt, wees niet bang om haar thuis te brengen of een Ubertje te bestellen. Maar vraag bijvoorbeeld ook of ze even een berichtje stuurt als ze veilig thuis is. Dit zijn allemaal dingen die laten zien dat je een ware gentleman bent. Dit zet jou niet alleen in een goed daglicht bij haar vriendinnen, maar zorgt er ook voor dat ze vaker langskomt wanneer je erom vraagt. Om ervoor te zorgen dat het niet ongemakkelijk wordt, stuur zo nu en dan eens een berichtje naar elkaar zodat jullie in ieder geval in contact blijven staan. Ook wanneer je geen zin hebt, is dit onderdeel van de Booty Call etiquetten.

Booty call etiquette

Wat zeggen de vrouwen: Zorg ervoor dat de vrouw zich niet raar voelt bij jou thuis, laat haar bijvoorbeeld een of twee dingen bij jou thuis laten liggen. Iedereen heeft wel schone ondergoed nodig wanneer je bijvoorbeeld blijft slapen. En zorg ervoor dat je dollo schoon is, net zoals de vrouw moet zorgen voor een goed onderhouden vagina.

Heb je toch liever een serieuze relatie, check dan eens deze Tinder tactics. Zo kan je de juiste dame aan de haak slaan, die kans heeft om het vrouwtje te worden.