Wanneer je zo bekend en beroemd bent als Calvin Harris, mag het natuurlijk niet ontbreken aan luxe. En als er iets niet aan het leven ontbreekt van Calvin, is dat luxe. Hij is de rijkste dj ter wereld en poseert dan ook regelmatig met mooie bolides op Instagram, reist hij in zijn privéjet over de wereld verblijvend in de mooiste hotels en heeft hij meerdere riante onderkomens. Maar nu staat het volgende huis van Calvin Harris te koop.

Het huis van Calvin Harris

Veelal bezitten de top dj’s meerdere huizen, die dan ook zelf betrokken worden. Maar bij sommige treft dit net wat anders, zoals dus bij Calvin Harris. We kennen allemaal de vastgoedmagnaten van Amsterdam wel, die huizen opkopen om met winst door te verkopen of voor riante bedragen te verhuren. Calvin doet hier niet voor onder. Hij heeft namelijk enkele panden in Los Angeles in bezit, die puur al investering gekocht zijn. Nu heeft hij dus een van deze cash cows te koop staan. De villa heeft een prijs van $5.75 miljoen (omgerekend een kleine €5 miljoen).

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 04

Het onderkomen is gelegen in het prachtige Hollywood Hills. Het pand staat naast dat het in de verkoop staat, ook in de verhuur. De huur van het pand komt neer om een schamele $25.000,- per maand. Hij snapt niet alleen hoe die plaatjes moet draaien, maar dus ook hoe hij geld verdient aan de huizenmarkt. Maar wat verdient hij hier nou aan? Calvin heeft het onderkomen in 2017 aangekocht voor een kleine $4.5 miljoen,wat in twee jaar tijd dus een winst van een klein miljoen betekent.

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 03

550 vierkante meter aan woonoppervlak

Dit woonoppervlak is verdeeld over twee onderkomens. Naast het ‘hoofdgebouw’ is er namelijk ook gedacht aan een gastenverblijf die twee verdiepingen telt. Daarnaast is het huis niet van een dj, wanneer er geen volledige opnamestudio aanwezig is.

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 04

De volledige woning is uitgerust met duurzame materialen, zoals natuursteen en bamboe. Dit huis geeft je alles waar je hartje naar snakt. Zo is er een heerlijk buitenzwembad, een grote openkeuken die in contact staat met het zwembad en een badkamer waar je nooit meer uit wilt. En dit zijn maar een paar prachtpuntjes die we er hebben uitgelicht. Wanneer je genoeg centjes hebt om dit aan te schaffen, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Een woning zo goed afgewerkt als deze zal dan ook niet lang te koop staan. Voor meer informatie bekijk deze publicatie van Variety.

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 05

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 07

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 09

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 10 huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 11

huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 06huis van Calvin Harris te koop MAN MAN 12

Mocht je toch liever iets dichterbij willen wonen, check dan even het volgende brute appartement in Amsterdam.