5 David Guetta

Waar voor zijn onfortuinlijke dood Avicii met $95 miljoen dollar op de 5e plek stond, staat David Guetta nu op de 5e plek met 75 miljoen dollar. De geboren Fransman is inmiddels een veteraan in het vak en heeft een grote diversiteit aan hits naar de internationale muziekscene gebracht. Zoals gezegd heeft deze DJ een geschat vermogen van 75 miljoen dollar.

4 Armin van Buuren

Armin van Buuren, voornamelijk groot geworden door de ‘Trance’-scene, is de eerste Nederlandse DJ in dit rijtje en zeker niet de laatste. Hij is maar liefs vijf keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld en daar komt een passend vermogen bij kijken van 100 miljoen dollar.

3 Tiësto

De tweede Nederlander in dit rijtje: Tiësto. Deze Brabantse DJ heeft net als Armin van Buuren zijn strepen verdiend in de ‘Trance’-scene. Ook deze Nederlandse DJ is tot die keer toe uitgeroepen geweest tot de beste DJ ter wereld. Tiësto’s vermogen wordt geschat op 150 miljoen dollar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

2 Daft Punk

Het iconische en tevens mysterieuze duo gaat inmiddels alweer enkele decennia mee. Net als hun collega David Guetta, komen ook deze twee heren uit Frankrijk. Daft Punk wordt internationaal gezien als pioniers op het gebied van de hedendaagse house-muziek. Daft Punk heeft een belangrijke rol gespeeld in de verandering van geluiden en de structuur die dj’s tot dan hanteerden in hun nummers. De heren hebben hun werk meerdere malen mogen bekronen met Grammy Awards en zijn uiteraard bekend van de monsterhit ‘One More Time‘. Het vermogen van deze DJ’s wordt ook geschat op 150 miljoen dollar.

1 Calvin Harris

Op nummer één van dit lijstje staat Calvin Harris. Deze DJ oriënteert zich absoluut het meest op popmuziek. Mede door samenwerkingen met onder andere Katy Perry, Pharrell Williams en Ellie Goulding heeft de Brit een zeer respectabel CV op weten te bouwen. Qua vermogen schiet hij ook direct omhoog naar een kleine 250 miljoen dollar.

Die bedragen zijn niet mis. Maar, jij kan ook een vermogen opbouwen zonder dat je een baas moet zijn achter de draaitafel. Dit zijn een paar praktische stappen om vermogen op te bouwen.