Snelste spelers in FIFA 20

Met name voor ‘Ultimate Team’ is het erg belangrijk welke statistieken de spelers hebben. Je kan zelf je teams maken en spelers kopen op de markt. Voor veel mensen is het toch belangrijk om snelle spelers in je team te hebben. Zeker voor de FIFA-spelers die eigenlijk niet zo handig in de game zijn, dus dan maar de snelste jongens uit de kast halen. Dit zijn de snelste spelers in FIFA 20:

10. Sadio Mané

snelste spelers in FIFA 20

9. Kekuta Manneh

snelste spelers in FIFA 20

8. Kingsley Coman

snelste spelers in FIFA 20

7. Pierre-Emerick Aubameyang

snelste spelers in FIFA 20

6. Jürgen Damm

FIFA 20

5. Leroy Sané

Leroy Sané stats

4. Douglas Costa

Douglas costa statistieken

3. Gareth Bale

FIFA 20

2. Kylian Mbappé

Mbappé statistieken

1. Adama

De grote winnaar van ‘ de snelste spelers in FIFA 20 ‘ wordt gewonnen door Adama Traoré Diarra. De vleugelaanvaller van de Wolves heeft dezelfde ‘Pace’ als het jonge talent Mbappé, maar FIFA geeft qua snelheid toch de voorkeur aan Adama. Afhankelijk van je budget is een afweging tussen deze twee snelheidsduivels een goede optie als je het ons vraagt.

statistieken futhead

De game zal uitkomen op de PS4, Xbox en PC. Mochten jij en je vrienden een andere console hebben, dan is dat geen probleem. Er is namelijk een kans dat jij binnenkort met je PS4 tegen een Xbox console kan spelen.

Juventus

De ontwikkeling van de nieuwe game verliep dit seizoen niet zonder slag of stoot. FIFA verloor de naamrechten van Ronaldo met zijn Juventus aan concurrent PES. Hierdoor bestaat er eigenlijk geen Juventus meer in FIFA 20. Het team zal toch aanwezig zijn in de game, maar dan onder de naam van ‘Piemonte Calcio’. De bizarre deal van Juventus met PES was voor veel gamers een grote shock. Het is nou eenmaal zo dat ‘FIFA’ toch wel de meest iconische naam onder de voetbalspellen is.