Jullie maken samen nieuwe herinneringen

Dat ene feestje en die geweldige date zijn natuurlijk al hele leuke herinneringen an sich. Mocht je het hier bij laten, dan is daar niks mis mee. Zo’n vakantie in een luxe resort is ook geweldig. Lekker de hele dag aan het zwembad en ’s avonds misschien een cocktail. Echter zijn de memorabele momenten wel beperkt tot een exotische versnapering. Wanneer je gaat reizen met je partner, is het een garantie dat je dingen meemaakt. Naast genieten van de momenten wanneer ze gebeuren, is het iets waar jullie in de toekomst met plezier op zullen terugkijken. O ja, je kan natuurlijk haar hand vasthouden op de illustere Instagram foto waarin zij de prachtige horizon tegemoet loopt; lekker cliché he?

Reizen met je partner MAN MAN
Foto: Marie FE Jake Snow

Liefde

Oke. Er is geen woord gelogen over de bovenstaande punten van de romantiek. Begrijp het niet verkeerd. Dit zijn echt dé dingen die jullie reis samen zo onvergetelijk maken. Echter blijven we wel mannen. Hoe geweldig jullie seksleven ook is hier in Nederland, het maken van een verre reis wekt deze lust alleen maar meer op. Een tropisch klimaat, bijzondere locaties en romantische verblijfsplekken – op dat stapelbed in jullie hostel na dan – zorgen gegarandeerd voor een boost in de slaapkamer. Jullie zijn dag in, dag uit samen en dit zal alleen maar bevorderend zijn voor jullie seksleven. Mochten de voordelen op inhoudelijk relationeel niveau niet voldoende zijn voor je, heb je altijd dit nog. Waar wacht je dus nog op?

Jullie genieten echt even van het moment

Thuis draait een overgroot deel van je leven om de toekomst. ‘Waar zie je jezelf over 10 jaar?” is niet alleen een vraag die je op professioneel gebied stelt, maar ook in een relatie. Hoe belangrijk vooruitkijken ook is, soms is het zaak even stil te staan en te genieten van het moment. Tijdens een reis ben je echt bezig met leven in het ‘nu’ in plaats van je druk maken over de toekomst. Wanneer je dit samen doet, kan je echt even goed stilstaan bij hoe leuk het is en hoe blij jullie mogen zijn dat je elkaar hebt.

Reizen met je partner MAN MAN
Foto: Instagram Laura V Nicolas herbert

Jullie communicatie wordt op de proef gesteld

Samen reizen zal een nieuwe definitie brengen aan de term ‘op elkaars lip zitten’. Er is veel minder vrijheid om even je eigen weg te gaan, want je bent samen ergens ver weg. Je merkt pas echt hoe belangrijk goede communicatie is in een relatie. Er zullen hier en daar confrontaties zijn, maar hier zul je overheen komen. Je moet samen verder, dus jullie komen er samen wel uit. Wanneer je zo lang samen weg bent, is een avondje apart ook niet erg. Het is zelfs een erg goed idee zo nu en dan eens een avondje met anderen uit het hostel weg te gaan. Op deze manier creëren jullie ook wat aparte herinneringen waar jullie het dan later weer over kunnen hebben.

Jullie kunnen echt even genieten van elkaar

Jullie relatie thuis heeft – hoe leuk het ook is – te maken met veel verschillende invloeden. Families, vrienden en verplichtingen zorgen er soms voor dat jullie vergeten optimaal van elkaar te genieten. Wanneer jullie samen weg zijn, is er niks dat jullie tegenhoudt volop van elkaars gezelschap te genieten aangezien je weg bent van iedereen en dus alle tijd voor elkaar hebt. Verloren romantiek wordt met gemak weer aangewakkerd en, mocht het vergeten zijn, jullie zien weer in hoe leuk het met elkaar is.

Mochten jullie dus van plan zijn om toch de trip samen aan te gaan, let dan goed op. Het kan heel eenvoudig zijn: Huur een auto bij Sunny Cars, en ga er vandoor. Een auto huren brengt een hoop voordelen met zich mee. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of de beschikbaarheid van een taxi. Met de all-in huurauto’s van Sunny Cars hoef jij je nergens meer druk om te maken. De auto’s van Sunny Cars zijn optimaal verzekerd, in de meeste gevallen krijg je dus je eigen risico terugbetaald. Dan rest jullie nog maar een ding te doen: Enjoy!