Eerder verkocht de Lidl dus al gadgets die vooral enorm praktisch én goedkoop zijn. Een voorbeld hiervan is een de Airlounge, waarmee jij overal heerlijk kan relaxen. Neem hem mee naar een park, het strand of leg hem op je balkon, het is allemaal mogelijk. Echter stuitten we deze keer op de website van de Lidl op een wel heel handige gadget voor de balkonbezitters. Deze spotgoedkope, inklapbare balkontafel zal jouw heerlijke, zomerse namiddagen des te fijner maken.

Inklapbare Balkontafel voor een prikkie

Deze zeer praktische balkontafel is een must-have voor de mensen die een balkon hebben. Hij is beschikbaar in twee verschillende kleuren (antraciet en wit) en is eenvoudig te bevestigen aan balkonbalustrates tot Ø7 centimeter. Tevens zal de balkontafel voor iedereen geschikt zijn. Hij is namelijk te verstellen in 3 verschillende hoogtes. Het maakt dus niet uit of je wat langer of kleiner bent, of op een hoge of lage stoel zit, een praktische hoogte kan jij jezelf hoe dan ook kunnen aanmeten.

balkontafel lidl

Een ander groot voordeel aan deze balkontafel is het feit dat hij inklapbaar is. Dus als jij een smal balkon hebt, kan je eenvoudig ruimte besparen door hem in te klappen. Ideaal.

Check hier voor meer informatie over de goedkope, inklapbare balkontafel

goedkope balkontafel 2

De maximale belastbaarheid bedraagt 20 kg, dus je kan alles erop zetten wat je in normale situaties zou gebruiken op een balkon. De afmetingen bedragen 60 x 40 x 1,2 cm, niet enorm groot maar wel praktisch. Leef jij in een grote stad als Amsterdam, dan zal deze gadget hoe dan ook een goede toevoeging zijn aan jouw balkon. Lekker in het zonnetje met je vrienden, flesje wijn in een koeler erbij en heerlijk genieten.

Mocht jij helemaal uit willen pakken, dan is deze bijzettafel mét koelfunctie een mogelijkheid voor je balkon. Dan hoef je zelfs niet meer op te staan om je ijskoude biertje te pakken.