Crivit Airlounge

De Airlounge is veelzijdig te gebruiken, bijvoorbeeld voor de camping, het strand of tijdens een festival. Het item is makkelijk mee te nemen, want in principe is het gewoon een lege zak van 100% polyester.

Om jezelf in een comfortabele setting te plaatsen hoef je alleen een windvlaag te vangen en klaar is kees. Je hoeft niet een kwartier op een luchtpomp te trappen om eindelijk lekker te kunnen liggen. Het is snel en eenvoudig te vullen, dus je verliest niet veel tijd om te chillen. Je zult misschien wel denken dat het een kwetsbare zak is, maar niets is minder waar. Het is een robuuste, flexibele, waterafstotende en niet heel onbelangrijk: een scheurbestendige zitzak.

Check hier voor meer info over deze goedkope Airlounge

zitzak met lucht lidl

Na het vangen van de lucht wordt de zak afgesloten. Door de zak te sluiten houd je de gevangen lucht binnen. Vervolgens wordt de zak opgerold zodat de de juiste inhoud kan bepalen zoals je dat zelf wilt. Door middel van een kliksluiting zorg je ervoor dat het volledig is afgesloten. Dan hoef er nog maar een ding te gebeuren: chillen!

Het formaat kan je zelf aanpassen door de zak strakker dicht te rollen of juist niet. Hierdoor zorg je voor het perfecte volle formaat. Toch best bijzonder dat zo’n klein en handig verpakte zak zichzelf kan omtoveren tot een heerlijke ligstoel voor in de zon. De Airlounge wordt in vier verschillende kleuren aangeboden: roze, blauw, kaki en grijs.

Zie jij jezelf al liggen met een biertje in de zon? Met deze bijzettafel heb je altijd een koud biertje!