BBQ accessoires voor een prikkie

Deze lijst is een hele goede start om het barbecue seizoen goed van start te gaan. Het bevat de beste deals waar jij en je vrienden optimaal van zullen genieten! Check deze BBQ-accessoires:

Basis BBQ

Je kan natuurlijk niet beginnen met allerlei essentials als je nog geen barbecue in huis hebt. Deze basic houtskool-kogel variant is dan ook uitstekend om mee te beginnen. Hij bevat een grote omvang dus er past genoeg op om te grillen. De deksel heeft een ventilatierooster zodat je de gaartemperatuur nauwkeurig kan instellen. Niet onaardig om er even bij te vermelden: Deze BBQ heb je in huis voor een prikkie en maakt het jou makkelijk om lekker je vlees te bakken.

Bestellen? Check hier voor meer info over de Houtskool-kogelbarbecue basic.

 

BBQ must-haves

Barbecue Borstel

Nadat jij lekker hebt gebakken op je splinter nieuwe grill, wil je natuurlijk wel dat deze mooie jongen ook meteen wordt schoongemaakt. De barbecue borstel past dan bij de ultieme BBQ accessoires van dit seizoen. Met deze borstel verwijder jij alle resten door middel van de praktische sproeifunctie. De grillschraper is gemaakt van roest vrij staal en de borstelkop is afneembaar zodat deze ook eenvoudig is om te reinigen.

Bestellen? Check hier voor meer info over de Houtskool-kogelbarbecue basic.

BBQ must-haves

Bijzettafel met koelfunctie

Zodra jij klaar met met barbecueën heb jij vast en zeker een koud pilsje verdiend. Met deze multifunctionele bijzettafel heb jij alle koude dranken waar je ze hebben moet. De tafel heeft een geïntegreerd ijs vak om te vullen met ijsblokjes en dranken. Het bevat een afvoer bak zodat je het gesmolten ijs na een tijdje kan verwijderen.

Bestellen? Check hier voor meer info over bijzettafel met koelfunctie.

Geniet goed van deze BBQ accessoires, mannen! Dat moet volgens ons zeker goed komen!