Er zijn talloze manieren om voor wat verkoeling te zorgen. Een grote ventilator, een duik nemen in het zwembad of simpelweg de schaduw opzoeken. Echter zijn wij nu een gadget tegen het lijf gelopen die jou ongetwijfeld helpt gedurende de hete dagen. Deze bijzettafel met koelfunctie is de ultieme zomer must-have.

Bijzettafel + koelbox

Deze coolbar is niet alleen een stijlvolle decoratie van de tuin of je balkon, het is tevens een enorm praktische toevoeging. Het item van het merk Keter is een bijzettafel en koelbox in één. En laten we één ding voorop stellen: wanneer je deze heerlijke coolbar gevuld hebt met drank, zal je voorlopig niet meer naar binnen hoeven te lopen voor een verfrissend biertje of een koud wijntje. De bijzettafel heeft namelijk ruimte voor verschillende 1,5 liter flessen. Ben jij een echte bierliefhebber? Geen zorgen. Er passen maar liefst 25 flesjes bier in. Daar kom jij de zomerse dag wel mee door.

Check hier voor meer informatie over deze ultieme bijzettafel + koelbox

bijzettafel coolbar

De coolbar kan je dranken maar liefst 12 uur lang koel houden, waardoor je dus écht niet meer hoeft op te staan. Tover hem enorm eenvoudig om in een bijzettafel door de deksel in een hogere positie te plaatsen. Met een diameter van 50 centimeter, gesloten hoogte van 57 centimeter en open hoogte van 84 centimeter is er rekening gehouden met alle praktische zaken die komen kijken bij zowel een koelbox als een bijzettafel.

coolbar bijzettafel bijzettafel koelbox

Dus heb jij een hekel om steeds naar binnen te moeten lopen? Dan zal deze coolbar jouw beste vriend zijn.

Tegenwoordig zie je ook supermarktketens komen met talloze handige gadgets voor een prikkie. Heb jij altijd moeite om een comfortabel plekje te creëren om te genieten van de zon? De Lidl komt met een spotgoedkope Airlounge waarmee jij heerlijk kan chillen in het park, op je balkon of op het strand.