Iedereen kijkt weleens op Funda naar een huis dat net een beetje buiten het budget is. Zo doen wij dat ook wel eens. Toen kwamen wij op het volgende appartement, de ultieme natte droom van elke man. Een kleine 275 vierkante meter, met een prijs van €17.500 per vierkante meter. Iets wat helaas net buiten ons budget valt. Maar het is het schrijven van een artikeltje erover meer dan waard.

De locatie is geweldig

Het appartement is onderdeel van “De Hooch”. Wat vindbaar is in het culturele hart van Amsterdam, het museumkwartier. De Hooch sluit naadloos aan op het meest luxueze winkelgebied van Nederland, de P.C. Hooftstraat. Het apparement bevindt zich op de zesde etage van het complex te vinden op de Pieter de Hoochstraat. Het appartement heeft een 360 graden uitzicht over Amsterdam, met als toppunt het zicht op het majesteuze Rijksmuseum. Je woont daarnaast midden in het centrum, wat de parkeergelegenheid niet ten goede komt, gelukkig zit er een parkeerplekkie bij de prijs inbegrepen.

Ultieme natte droom appartement 02

De ultieme natte droom, het interieur

Wanneer je tot aanschaf overgaat, staan er vijf gerenomeerde topdesignbureaus voor je klaar die het appartement van top tot teen voor je stylen. Zo kan je ervoor kiezen een kleine gym te laten bouwen, zodat je tijdens het bankdrukken over Amsterdam heen kunt kijken. Of je kiest ervoor een complete sauna in te bouwen. Niks is te gek en je kan het zo waanzinnig mogelijk laten designen, zoals je zelf wilt. Voor het gemak heeft MVSA Architects even wat impressies gedeeld, zodat je zeker weet dat het aan luxe niet onbreekt.

Ultieme natte droom appartement 03Ultieme natte droom appartement 04

Ultieme natte droom appartement 05

Ultieme natte droom appartement 06

De Hooch

Een gerenomeerd nieuwbouwproject dat bestaat uit een complex met 28 mondiane topsegment appartementen. Ook op de omgeving en het binnenwerk van het complex wordt niet bezuinigd. Zo wordt u omarmt door een luxe die uw stoutste dromen overtreft. Wanneer u de riante entreelobby binnenloopt, zal de conciërge ten alle tijde voor u klaar staan. Daarnaast kunt u genieten van comfortabele faciliteiten, zoals de gigantische binnenplaats, prachtige groene privé terassen en ee beveleigde toegang waar ze bij de bank jaloers op zijn.

Ultieme natte droom appartement 07

Dus heb je nog een miljoentje of vijf ergens verstopt, dan hadden wij het wel geweten. Toch opzoek naar iets anders, check dan ook zeker even dit brute appartement.