Chemie

Het komt weleens voor dat je zelf een bepaalde druk legt op het regelen van een onenightstand. Nou, de kans dat het zo gepland gaat lukken is natuurlijk gering. Het komt als het komt. Een avond goede seks ontstaat vanuit een bepaalde chemie die je hebt met iemand en dat is niet te plannen. Dit ontstaat vaak met mensen die je al kent. Hoewel iedereen altijd het beeld heeft dat een onenightstand moet gebeuren met een dame die je voorheen nog niet kende, is dit in realiteit anders. Je eindigt toch vaak met een collega, vriendin, (oud)klasgenoten of een ex. Dat maakt ook niets uit. De click is er al. Is deze click er naar jouw idee toch niet? Ga het dan ook niet aan. Dan komt het een volgende keer wel, met een ander persoon.

onenightstand-4

Doe niet iedereen

Dat sluit mooi aan op het feit dat je kieskeurig moet zijn. Verlaag je standaarden niet. Hoewel dat soms toch ingewikkeld is als je een bakkie te veel op hebt. Duik met vrouwen in bed waar je potentie in ziet. Dat maakt het voor jou veel makkelijker om er helemaal in op te gaan en zowel haar als jou een goede avond te bezorgen.

onenightstand-1

Draag dat rubber

Ja, het kan echt een totale mood killer zijn. Jammer dan. Je wilt geen paddestoelen op de dop. En die wil je haar ook niet overdragen. Communiceer er ook open over. Onderschat het niet. En heb je het niet bij de hand? Balen, man. Met je mond en handen kom je vast een heel eind.

Communicatie is key

Goede seks ontstaat als je communiceert. Communiceert over iemands grenzen en vooral welke niet. Praat over hetgeen dat je lekker vindt en vraag wat zij lekker vindt.

onenightstand-2

Ben een gentlemen

Je bent zojuist met iemand heel intiem geweest. Intiemer dan met de gemiddelde voorbijganger. Om dit goed af te sluiten en uit elkaar te gaan zodat beide partijen een lach op het gezicht hebben staan, geef je iemand complimenten over hetgeen dat je fijn vond. Vertel haar dat je het haar-trek-gehalte prettig vond, dat je echt een top tijd hebt gehad en dat je hoopt dat de buren het niet gehoord hebben omdat het zo lekker ging. En vergeet haar geen ontbijtje aan te bieden. Dat maakt de walk of shame veel minder beschamend.