Ontbijten, het liefste doen we dit de hele dag. Dit kan samen met je geliefde, een goede vriend of zelfs je zakenrelatie. Maar waar neem je nou hem of haar naar toe? Wij gingen opzoek naar de bijpassende locaties voor jou ontbijtdate in Amsterdam.

Bluespoon – Andez hotel

Ontbijten in een hotel geeft een vakantiegevoel in de ochtend en helemaal hier. Aan de Amsterdamse grachten, langs de lobby, met een uitzicht op de binnentuin eet je in de open-keuken van Bluespoon. Terwijl je langs de chef loopt die jouw egg florentine maakt, kies jij streekproducten om je ontbijt af te maken. Het is de perfecte plek om je date/vriendin mee naar toe te nemen voor een verrassing in de ochtend.

_VDR2232

Fotocredits: Daniëlle Siobhán Mol

 

Gepaste kleding: Casual-sjiek

 

Prinsengracht 587, 1016 HT Amsterdam

Halte 3

In de foodhallen van Amsterdam schuilt zich de perfecte spot voor een zaterdags ontbijtje. Nodig een goede vriend uit om hier de dag te beginnen. Er is veel licht, dus mocht je een brakke zaterdag/zondag hebben dan zal de vitamine-D en de vitamine-c in de jus je doen opknappen.

halte 3

Gepaste kleding: Casual

 

De Hallen, Bellamyplein 51, Amsterdam

Mr. Porter – W hotel

Met het uitzicht op Amsterdam, waar achter de gebouwen de zon opkomt proosten we met champagne op een nieuwe deal. Dit is namelijk de spot om je zakenrelatie te imponeren met een geweldig ontbijt, a la carte, maar ook een buffet. Wij kunnen aanraden om een smashed avocado met een gepocheerd eitje te bestellen.

mr porter

Formal look

 

Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam