Wanneer je eerlijk bent en precies uitlegt wat je wilt, is de kans op een goede afloop minder dan 1%. Wanneer je het verzwijgt is de kans op seks heel groot, maar kwets je haar wanneer je vervolgens als Hans Klok verdwijnt. Daarom gaan wij je uitleggen hoe je deze situatie het beste kunt aanpakken. Pay attention guys!

1. Wees niet bang om “nee” te horen

Veel mannen zijn niet duidelijk genoeg. Ze nemen een meisje mee op date en gaan dingen doen, terwijl ze eigenlijk alleen maar seks willen. Hiermee zet je een vrouw op het verkeerde been en krijgt ze verwachtingen. Mannen zijn simpelweg te bang om een “nee” te ontvangen.

Logisch, niemand wil afgewezen worden. Maar er zijn helaas veel mensen die niet dezelfde intenties hebben als jij. Maar omdat jij eerlijk en duidelijk bent, zul je ongetwijfeld iemand vinden die net als jij de romantiek achter wegen wil laten en gewoon casual seks wilt.

friends with benefits casual seks man man

2. Pas op met wat je zegt (en hoe)

Duidelijk en eerlijk zijn is inderdaad the way to go, maar er bestaat zoiets als te eerlijk. Door te direct of te gevoelig te zijn schrik je vrouwen af. Probeer daarom duidelijk te maken door te zeggen wat je wilt, maar verpak het mooi. Zeg bijvoorbeeld: “Ik kom net uit een relatie en ben gewoon naar iets casuals opzoek.” Door zoiets te zeggen geef je precies aan wat je wilt, maar kom je niet over als een lul. Het is vervolgens aan haar de keus om hier op in te gaan of niet.

3. Denk aan haar behoefte

Ondanks dat je haar nu duidelijk hebt gemaakt dat het jou alleen maar om de seks gaat, moet je haar natuurlijk niet vergeten. Zeker wanneer het jullie enkel om de seks te doen is, is het belangrijk dat je aan elkaars behoeften denkt. Doe net dat beetje extra moeite. Het is een kwestie van geven en nemen. Seks is zoveel beter wanneer jullie alle twee enthousiast zijn over het pleasen van elkaar. Bovendien is het verstandig om te praten over wat jullie lekker vinden. Wees open naar elkaar zodat jullie het meeste uit jullie “casual seks relatie” kunnen halen.

friends with benefits casual seks man man 1

4. Wees vriendelijk (ook na de seks)

Deze spreekt voor zich. Ook al gaat het jullie enkel om de seks, heb wel manieren. Probeer een beetje uit te zoeken wat zij precies van jou verwacht, zodat jullie nog vaker van elkaar kunnen genieten. Maar ook als je een one night stand hebt wil niet iedere vrouw dat je na de seks je broek aan trekt en de deur uit loopt. Just don’t be a dick

Friends with benefits? Zo doe je dat zonder spijt te krijgen.