Openingszin

Je openingszin kan ervoor zorgen dat je binnen bent of dat je finaal de plank mis slaat. Deze is dus heel belangrijk. Natuurlijk verschilt het per vrouw, maar over het algemeen kun je slappe openingszinnen als ‘ken ik jou niet ergens van?’ beter achterwege laten. Breng het subtiel. Bestel bijvoorbeeld een drankje voor haar, loop naar haar toe en zeg: ‘ik zag je zonder drankje staan en ik dacht dat je dit wel lekker zou vinden’. Voil├á, daar heb je het begin van je gesprek.

Humor

Vrouwen houden van humor, en dan niet het soort humor van seksistische grappen, maar subtiele humor. Wil je grappig zijn? Dan zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden. Deze humor hoeft niet per se in je openingszin aanwezig te zijn, maar het is wel belangrijk dat ze gelijk merkt dat je iemand bent waarmee ze kan lachen.

aangesproken-vrouwen-manman

Ze is een persoon, geen lustobject

Spreek haar dus ook niet aan alsof ze een lustobject is. Ze wil aangesproken worden als een persoon, zoals je tegen ieder ander zou praten.

Relaxed en met zelfvertrouwen

Mannen die onzekerheid uitstralen en al bibberend komen aanlopen, lopen al een stapje achter. Vrouwen zullen zich hier namelijk niet heel erg tot aangetrokken voelen. Ben relaxed en spreek haar met zelfvertrouwen aan, dit vinden vrouwen aantrekkelijk. Dit zelfvertrouwen moet daarentegen niet naar arrogantie stijgen, want dan haken ze af. Naast zelfvertrouwen zijn er nog een aantal dingen die je als man over moet weten over vrouwen.

Een vrouw kan natuurlijk al geïnteresseerd in je zijn doordat ze je aantrekkelijk vindt. Maar wanneer dit niet het geval is, moet je haar overtuigen dat je de moeite waard bent, op zijn minst om een gezellig praatje mee te maken. Check daarom vooral even deze punten hoe je aantrekkelijker bent voor vrouwen.