1. Zelfvertrouwen is sexy

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen met zelfvertrouwen. Nu moet het natuurlijk niet naar je hoofd stijgen, want wanneer het overgaat tot arrogantie, haken we af. Zo zijn er nog meer eigenschappen waar vrouwen de kriebels van krijgen. Ben je onzeker? Je bent niet de enige. Gelukkig zijn er manieren om hieraan te werken. Begin bij je kleding, wanneer je kleding draagt waar jij je goed in voelt, straal je dit ook uit. Onze ultieme stijlgids helpt je hierbij.

2. Luisteren is het belangrijkste

Vrouwen willen dat je naar ze luistert, maar ook écht luistert, zodat je met een nuttig antwoord kunt komen. Zorg dat je laat zien dat je luistert en dat ze meer met je wilt praten. Stel vragen over haar leven en vraag hierop door, zodat je laat merken dat je echt geïnteresseerd bent. Vind onderwerpen die gerelateerd zijn om het gesprek gaande te houden.

3. Vrouwen houden van een gentlemen

Sterke, onafhankelijke, volwassen vrouwen houden van een gentlemen. Een deur openhouden en beleefd zijn is genoeg, ga het niet overdrijven. Het belangrijkste is dat je jezelf bent. Speel geen act om de man te zijn, waarvan jij denkt dat zij wil hoe je moet zijn. Want uiteindelijk wil je dat ze jou leuk gaat vinden om hoe je bent.

vrouwen-gentlemen-manman

4. Leer de lichaamstaal

Vrouwen doen het continu, zowel bewust als onbewust. Het gaat zo vloeiend, dat je soms niet doorhebt hoeveel vrouwen eigenlijk al vrijgeven zonder iets te zeggen. Een lichte leuning naar jou toe, laat bijvoorbeeld al blijken dat een vrouw meer wil weten en dat ze wil dat je door praat. Vergeet ook niet op je eigen lichaamstaal te letten, want met lichaamstaal lijken mannen en vrouwen dan wel weer op elkaar en je lichaamstaal kan je eerste indruk maken of breken.

5. Wees geïnteresseerd

Leg al je aandacht bij haar. Misschien ben je echt geïnteresseerd, maar komt dit niet goed over. Onthoud de vorige punten: je bent zelfverzekerd, je luistert naar haar en je let op haar lichaamstaal. Let erop hoe ze reageert op een verhaal dat je verteld. Is ze enthousiast? Vertel dan verder. Dwaalt ze af? Vraag haar weer iets, zodat de aandacht weer naar haar gaat.

Mannen en vrouwen schelen nu eenmaal veel van elkaar en hebben een andere interpretatie van bepaalde zaken. Maar door deze punten in gedachten te houden, is die vervolgdate in the pocket.