De mannen van Peaky Blinders

De look van de mannen in de serie is wellicht niet een look die je dagelijks ziet, maar het is hoe dan ook erg stijlvol. We brengen dan ook een ode aan de mannen van Peaky Blinders. De outfits bestaan elk uit zes van de acht items die van jou een Peaky Blinder maken opgenomen. Dan overige twee kun je hier checken.

1. De look van Thomas Shelby

Voor deze look combineer je een tweed suit in het grijs met daar onder een gilet dat je met een wit overhemd draagt. Hierbij draag je dikke wollen sokken en stoere boots. Om je outfit af te maken mag een Peaky Blinders waardige overcoat en een flatboy zeker niet ontbreken.

peaky blinders MAN MAN

 

2. De look van Arthur Shebly

Voor de look van Arthur Shelby combineer je een donkerblauw gestreept kostuum met daaronder (eventueel) een gilet en een gestreept overhemd. Onder het kostuum draag je net als bij de look van Thomas toffe boots. Om de stijl van Arthur daadwerkelijk te kunnen rocken, draag je een flat cap in het bruin en een donkere overcoat.

peaky blinders MAN MAN

 

Mocht je liever exact dezelfde outfit willen, dan kan dat zeker. Sinds kort is de kledinglijn van Peaky Blinders, genaamd Garrison Tailors, verkrijgbaar.