Garrison Tailors

De hit-serie van dit moment: Peaky Blinders. Thomas Shelby en zijn mannen zien er altijd stijlvol uit en dragen de mooiste garments die kenmerkend staan voor The Peaky Blinders. En nu is het dan eindelijk zo ver, want ook jij kunt er nu uitzien als een echte Peaky Blinders.

Foto via

De kledingmerk is vernoemd naar de pub in de serie, namelijk: Garrison Tailors. Steve Knight, schrijver van de serie, heeft samen met een aantal goede vrienden Garrison Tailors opgestart. Velen adoreerden de kleding die in de serie wordt gedragen. Echter, was het voor velen moeilijk om kleding te vinden van dezelfde kwaliteit én die op de juiste manier uitgesneden was. Het merk streeft ernaar om de kledingitem  voor een betaalbare prijs aan te bieden, echter is het niet echt bedoelt voor een verkleedpartij.

garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN

De kleding is echter niet bepaald goedkoop, maar als je de kans krijgt om een echte Peaky Blinder te zijn, wat maak dat dan nog uit? Op de website van Garrison Tailors kun je je eigen Peaky Blinders Tweet Suit aanschaffen. Ga je voor die van Arthur of die van Thomas?

garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN garrison-tailors-peaky-blinders-MAN MAN

En kun jij ook niet wachten op het vervolg van seizoen vier?