Waar moet ik mijn spaargeld aan uitgeven?

Heb jij een lekker bedrag op de bank staan en wil je eigenlijk je spaargeld uitgeven aan iets leuks? Let dan op. Deze producten zijn tof om je spaargeld aan uit te geven. Je zal er hoe dan ook geen spijt van krijgen.

 

1. Een strakke zonnebril

Misschien draag je al jaren dezelfde zonnebril ‘omdat hij nog niet kapot is’. Op zich een logische reden, weggooien is natuurlijk zonde. Toch kun je niet ontkennen dat je de zonnebrillen van bijvoorbeeld James Bond niet prachtig vindt. Ze zijn misschien iets duurder, maar doorsparen is zeker de moeite waard. Wanneer je je nieuwe glimmende bril uitpakt en opzet, voel je je bijna een nieuw persoon. “A medium dry martini, lemon peel. Shaken, not stirred.”

zonnebrillen-trends-pilotenbril

Zonnebril

Pilotenbril €40 Shop nu

2. Een goede whisky

Whisky moet je leren drinken. Als je eenmaal de smaak kunt waarderen, dan kun gaan experimenteren met de verschillende soorten en jaren. Nu is sterkedrank sowieso niet goedkoop, maar de prijs voor een goeie en vooral bijzondere fles whisky loopt al snel op. Zo’n goeie fles kun je bewaren voor bijzondere avonden als een soort beloning voor jezelf.

Wil jij eerst beginnen met een betaalbare fles? Check dan deze uitzonderlijk goede whisky’s onder de €100,-.

3. Een speciale mannenparfum

De parfum van een vriend kan heerlijk bij hem ruiken, maar komt misschien niet tot zijn recht bij jou. Parfum kopen gaat verder dan alleen het ruiken aan het flesje. Laat je eens goed informeren en ga opzoek naar jouw ‘signature’ parfum. Wanneer parfum goed is afgestemd met je huidtype, zal je (ondanks de 1,5 meter) vaker horen hoe lekker de parfum bij jou ruikt. Wie wil er nou niet lekker ruiken?

Op zoek naar iets speciaals? Check dan deze vijf speciale herengeuren.

4. Een stijlvol pak

“Een pak? Ik werk toch niet op kantoor?” Een pak zou misschien niet gelijk in je opkomen als je voor je kledingkast staat. Toch is een pak echt niet alleen voor mensen die op kantoor werken. Het is een perfecte casual chique look. Je kunt het netjes combineren voor een etentje, maar ook voor een normale dag met een mooi wit T-shirt en sneakers. Het voordeel is ook nog dat je niet lang hoeft na te denken over je outfit. Dit is de investering meer dan waard.

waaraan moet ik mijn spaargeld uitgeven

5. Een sterke speaker

Grote fan van het kijken van films of hou je gewoon van muziek luisteren? Gooi dat goedkope setje speakers weg en investeer in een goede geluidsinstallatie. Wanneer je je eerste film aanzet met je nieuwe boxen, wil je nooit meer iets anders.

6. Een mooi horloge

In principe doet bijna elk horloge hetzelfde, het geeft de tijd aan. Dan maakt het toch niet uit wat voor horloge je draag? Toch is het een perfect item om in te investeren. Sommige merken en modellen zijn over de jaren heen meer waard omdat ze niet meer worden gemaakt. Een mooi horloge maakt je outfit af en is een mooie beloning voor jezelf.

horloge

Metaal

Horloge €775 Shop nu

Hecht jij hier écht veel waarde aan? Check dan de beste Rolex instap horloges. Een slimme investering.

7. Een grote klimaatkast

Wie van wijnen houdt weet dat het belangrijk is op welke temperatuur ze worden gedronken. Door wijn op de perfecte temperatuur te drinken, komen de aroma’s beter vrij en daardoor smaakt de wijn natuurlijk beter. Een klimaatkast is daarvoor een perfecte oplossing. Hij is misschien niet goedkoop, maar wel handig en ook nog een mooie toevoeging aan je interieur. Plus het is stiekem toch wel dope om het te showen aan je maten.