Peaky Blinders seizoen 6 krijgt er een iconische ster bij

Het is inmiddels al een tijd bekend dat Peaky Blinders seizoen 6 langer dan gepland verschijnt. Dit heeft te maken met het feit dat de productie werd stilgelegd door de huidige-maatregelen. Dat betekent echter niet dat de ontwikkelingen rondom de show volledig zijn gestopt. Een mysterieuze actie van één van de acteurs uit de serie kan namelijk zomaar eens betekenen dat David Beckham een rol in de serie zal gaan krijgen.

Acteur achter Arthur Shelby plaatst interessant bericht

Het is niet zeker of David Beckham echt een rol krijgt in alweer het zesde seizoen van Peaky Blinders. Toch zou dat zomaar eens waar kunnen zijn. Onze vermoedens worden aangewakkerd door een bericht van Paul Anderson op Instagram. De acteur is het gezicht achter de brute Arthur Shelby. Hij plaatste een aantal foto’s uit de serie. Het zijn voornamelijk foto’s waarin we Arthur met een glas alcohol zien zitten. Ook komt er één cartoon van het personage voorbij. Het zijn echter niet de foto’s die zo interessant zijn, maar de persoon die hij heeft getagd.

Tag zorgt voor vermoedens over David Beckham in Peaky Blinders seizoen 6

Anderson tagde namelijk een aantal mensen in de serie. Zo werd regisseur Guy Ritchie getagd en actrice Bella Thorne. Verreweg de meest interessante persoon die voorbijkomt is echter David Beckham. In de reacties op de post zijn mensen geschokt door de tag. Betekent dit dat er voor Beckham een rol is weggelegd in het vervolg van de spannende serie? Dat zou zomaar eens kunnen. De acteur heeft immers meerdere malen laten weten erg fan te zijn van de serie. Hij kwam bijvoorbeeld eerder al met een heuse Peaky Blinders kledingcollectie. Voor antwoord moeten we nog even wachten, totdat we Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix kunnen kijken om zeker te weten dat de voetballegende echt in de serie te zien zal zijn.

Peaky Blinders seizoen 6