Nieuw op Netflix in september

Netflix maakt er vaak geen geheim van dat er nog veel vette films en series op de planning staan voor een release. Op deze manier wordt al gauw duidelijk waar we ons op kunnen verheugen. Voorheen was dit bijvoorbeeld met de steengoede actieserie 24, of met de rake oorlogsfilm American Sniper. Gelukkig verschijnen er in de maand september ook een aantal films en series nieuw op Netflix. Dit is een greep uit het assortiment van de komende weken.

Undercover seizoen 2 – vanaf zondag 6 september

In seizoen één van Undercover maakten we kennis met de undercoveragenten Bob en Kim en hun doelwit Ferry. Voor het tweede seizoen zijn de kaarten opnieuw geschud. Ferry zit achter de tralies, maar is niet van plan om het daar bij te laten. Hij zint dan ook op wraak op de verantwoordelijken voor zijn gevangenschap. Kim werkt inmiddels als onderzoeksjournalist en komt een illegale wapenhandel op het spoor. De handel opereert vanaf een manege-ranch. Die locatie wordt dan ook de setting voor een tweede undercovermissie. We kunnen de hele maand genieten van Undercover. Vanaf afgelopen zondag 6 september komt Undercover seizoen 2 wekelijks met een nieuwe aflevering.

 

Nocturnal Animals – donderdag 10 september

Modeontwerper Tom Ford toont dat hij ook beschikt over de nodige filmkennis. Hij regisseerde eerder al A Single Man en nam ook Nocturnal Animals voor zijn rekening. De film gaat over de slapeloze Susan, die een duister verleden heeft met haar ex-man. Hij schrijft een boek, draagt dit boek op aan Susan en stuurt het vervolgens naar haar toe. Al gauw raakt Susan geobsedeerd met de gewelddadige en wrede inhoud van het boek. Wat heeft het verhaal met haar te maken? Vanaf donderdag 10 september staat de film nieuw op Netflix en kunnen we daar achter komen.

 

All The Money in the World – vrijdag 11 september

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Mark Wahlberg, één van de 10 best betaalde acteurs van 2020, speelt de rol van een voormalige CIA-agent. Hij wordt ingehuurd door Gail Harris. Haar zoon is ontvoerd en haar machtige en rijke vader weigert om de soms losgeld te betalen die door de ontvoerders wordt gevraagd. Ridley Scott, bekend van films als American Gangster, Gladiator en Hannibal, nam de regie voor zijn rekening. Vanaf vrijdag 11 september staat de film nieuw op Netflix.

 

The Devil All The Time – woensdag 16 september

Tom Holland (Spiderman) en Robert Pattison (recent te zien in Tenet), zijn onder andere te zien in deze film. Het personage van Holland, Arvin Russell, woont in Knochemstiff. Dit kleine dorp barst van de sinistere personages die niet het beste met mensen voor hebben. Denk aan een corrupte sheriff en een duistere dominee. Aan Russell de taak om zijn geliefden te beschermen, maar dat gaat in The Devil All The Time niet zonder slag of stoot. Vanaf 16 september staat de film nieuw op Netflix.