Een populaire Nederlandse serie op Netflix

Undercover is een van de populairste Nederlandse series ooit. In de serie gaan rechercheurs Bob Lemmens en Kim de Rooij undercover als een stel op een camping. Ze zijn een groot XTC-netwerk op het spoor dat al jaren actief is. Het hoofd van dit netwerk is Ferry Bouman. Hij woont op een vakantiepark, waar een aantal van zijn handlangers zich bevinden. Bob gaat proberen het vertrouwen te winnen van Bouman, terwijl Kim zich gaat inmengen in het leven van Boumans vrouw, Danielle. De rechercheurs willen alles op alles zetten om Bouman te stoppen. De serie met Frank Lammers en Anna Drijver vroeg met dit bloedstollende verhaal om een tweede seizoen.

undercover seizoen 2

Undercover seizoen 2

Netflix heeft geluisterd en het tweede seizoen van Undercover komt er aan. Maar wie verwacht had dit nieuwe seizoen, met o.a. Rico Verhoeven, te kunnen bingen: we hebben slecht nieuws. Het tweede seizoen van de serie wordt namelijk per week uitgezonden. Dit houdt in: één aflevering per week. Vanaf zes september zet de streamingdienst elke week een nieuwe aflevering op Netflix. Met tien afleveringen dit seizoen wordt het flink nagelbijten en afwachten.

Undercover Seizoen 2 Netflix personages

De plot van seizoen twee is wat anders ingedeeld dan seizoen één. Bob en Kim zijn na de operatie op de camping beide hun eigen weg op gegaan. Bob is nog steeds werkzaam bij de politie, maar Kim is een ander pad op geslagen: dat van onderzoeksjournalist. Haar onderzoek leidt haar een western-manage in België, waar spraken lijkt te zijn van illegale wapenhandel. Kim zorgt er voor dat Bob undercover gaat bij deze manege. Dit is niet alles, want Ferry zint nog steeds op wraak op Bob en Kim.

Seizoen 3 van de serie

Seizoen twee staat nog niet eens op de streamingdienst, maar een derde seizoen is al zeker. Qua verhaal is er nog niet veel bekend. Ook komt er een prequel-film over Ferry Bouman, waarin je zijn verhaal van origine te zien krijgt en ziet hoe hij uitgroeide tot de mega-crimineel die hij was.