Undercover seizoen 2 op Netflix

Al eerder werden de eerste beelden van Undercover seizoen 2 online gezet en het belooft hoe dan ook een spannend seizoen te worden. Niet alleen keren bekende gezichten als Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers), Kim de Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) terug in de spannende Nederlandse serie, ook zullen er een aantal nieuwe personages te zien zijn. Maar wat heeft Undercover seizoen 2 nog meer voor ons in petto? Laten we dat even haarfijn uitleggen.

Ferry Bouman gaat op jacht

Het vorige seizoen eindigde met de arrestatie van de drugsbaron van Brabant, Ferry Bouman. De undercover missie van Kim en Bob was geslaagd en ze hadden eindelijk bereikt wat ze wilden: het drugsnetwerk ontmantelen en Ferry achter slot en grendel krijgen. Maar hoe gaat het nu verder?

Ferry Bouman eigen netflix film Undercover

Netflix toont de officiële trailer van seizoen 2

Uit de eerste beelden was al af te leiden dat Ferry vanuit de gevangenis wraak wil nemen. Door de arrestatie weet hij nu maar al te goed dat Kim en Bob een dubbelleven leidden, dus hij gaat nu achter hen aan. Kim werkt ondertussen voor een mensenrechtenorganisatie en Bob is nog altijd actief als undercover agent. Hij ontdekt een internationale wapensmokkel vanuit een Belgische manege naar Syrië. Er zit dus maar één ding op voor Bob: undercover gaan bij de manege. Hoe hem dat afgaat kan je checken in de onderstaande officiële trailer van Netflix:

 

Hoe het vorige seizoen dus om de drugssmokkel van Ferry ging en er iets minder geweld bij kwam kijken, lijkt het tweede seizoen in ieder geval wat hardhandiger te worden.

De afleveringen van Undercover seizoen 2 verschijnen volgende maand op Netflix. Onderstreep de datum 6 september 2020 dus maar goed in de agenda, want dan mogen we er weer voor gaan zitten.