Undercover seizoen 1

In het eerste seizoen van undercover zie je hoe een twee undercoveragenten infiltreren in een organisatie die gerund wordt door een drugsbaron (gespeeld door Frank Lammers). Hiervoor doen ze zich voor als stel die elk weekend op een camping verblijft waar de drugsbaron ook regelmatig te vinden is. Als je van spannende en meeslepende series houdt is het echt een aanrader om Undercover te gaan kijken. Het is een coproductie van Nederland en België en dat heeft een heel vet resultaat opgeleverd. Maar weinig andere Nederlandstalige series zijn zo goed als Undercover. Het eerste seizoen was dan ook een ontzettend grote hit en was één groot succes. We zijn dan ook blij dat we binnenkort eindelijk Undercover seizoen 2 kunnen gaan bekijken.

Undercover seizoen 2

Wat kan je verwachten van Undercover seizoen 2 op Netflix?

In het nieuwe seizoen van de Netflix Original zijn de hoofdrollen opnieuw weggelegd voor Anna Drijver en Tom Waes. Het eerste seizoen richtte zich nog op de drugswereld. In het tweede seizoen staat illegale wapenhandel centraal. Kim en Rob komen achter een netwerk dat van Syrië is uitgebreid naar België. We zien Bob opnieuw undercover gaan. We kunnen je gelukkig ook precies vertellen wanneer je het tweede seizoen kan gaan bekijken. Op 6 september zal het namelijk op Netflix gaan verschijnen. Bekijk hieronder de veelbelovende trailer van het tweede seizoen:

 

Meer goed nieuws

Naast het bekendmaken van het tweede seizoen zijn we jullie ook verheugd te vertellen dat ze achter de schermen al bezig zijn met een derde seizoen. Lina Broneus, directeur co-production & acquisition heeft dit bevestigd. Eerder had Elise Schaap aan tafel bij Jinek ook al perongeluk verklapt dat er een derde seizoen aan zit te komen.