Megan Fox en Brian Austin Green waren 10 jaar lang getrouwd

Megan Fox en Brian Austin Green zijn al meer dan 16 jaar samen. Ze zijn inmiddels al 10 jaar getrouwd. Ze kennen inmiddels dus vast wel de waarheden van het huwelijk. Toch houdt het hier op. De prachtige Megan Fox is na een lange periode dus weer eindelijk vrijgezel.

Dit nieuws is bekendgemaakt door Brian Austin Green in zijn eigen podcast. Daarin vertelde de acteur dat hij en Megan Fox uit elkaar zijn. Verder vertelde Brian Austin Green dat hij altijd van Megan blijft houden en dat ze nog altijd een hele speciale band hebben. Ook vertelt hij dat de breuk onvermijdelijk was. Hij had graag gezien dat ze samen waren gebleven maar ze waren te veel uit elkaar gegroeid.

Ze zetten hun kinderen op één

Brian Austin Green ziet Megan Fox niet alleen als zijn vrouw, maar ook als zijn beste maatje voor meer dan 15 jaar. Dit wil die niet ook kwijtraken. Het stel lijkt dus wel als vrienden uit elkaar te gaan. Daarnaast wil het koppel niet dat hun kinderen erg hoeven te leiden door de breuk. Zo gaan ze nog steeds met z’n allen op vakantie en willen ze een gezonde relatie houden zodat de scheiding niet ten koste gaat van hun kinderen. Ze hebben samen drie zoons.

Eerder waren ze ook al tijdelijk uit elkaar

Het liefdesverhaal tussen Brian en Megan begon in 2004 toen ze elkaar ontmoeten op de set van Hope & Faith. Ze begonnen te daten en trouwden vervolgens in 2010. Het is niet de eerste keer dat ze uit elkaar lijken te gaan. Eerder, in 2015, leken ze ook al te gaan scheiden maar dit werd later toch afgeblazen. Misschien is dit dus toch niet per se het einde van Brian en Megan. Als je kans wil maken bij Megan Fox is het dus belangrijk dat je er zo snel mogelijk bij bent. Als je jezelf bij voorbaat toch al kansloos acht, kan je ook gewoon naar een paar heerlijke foto’s van haar kijken:

View this post on Instagram

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on