Populaire eigen Netflix serie

Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn, de eerste Original serie (min of meer dan) van eigen bodem. Undercover gaat over de drugsproblematiek in de grensstreek van Nederland en België. Op een Belgische camping stuurt de Brabantse Ferry Bouman zijn drugsimperium aan. Hij staat te boek als een van de grootste xtc-producenten van Europa. Twee rechercheurs, de Nederlandse Kim en de Belgische Bob, gaan undercover op de camping als het stel Peter en Anouk. Zo hopen ze een zaak tegen Bouman op te zetten. Gisteren schreven we je nog over de real life Ferry Bouman. Inmiddels is er al begonnen aan Undercover seizoen 2.

Undercover seizoen 2

Undercover seizoen 2

Het was Tom Waes die via zijn Instagram-account het eerst liet weten, vol enthousiasme, dat het opnameproces voor Undercover seizoen 2 begonnen was. Waes plaatste op 2 april al een foto op Instagram waarin hij kijkt naar een beeldscherm, waarop hij en tegenspeelster Anna Drijver te zien zijn. Dit was dus zelfs nog voor dat de serie in Nederland bij Netflix te zien was. Zo gek is dat niet, omdat de serie in eerste instantie voor de Belgische zender ÉÉN gemaakt werd. De opnames zijn waarschijnlijk in september klaar. Het kan goed zijn dat we in Nederland voor Undercover seizoen 2 tot mei 2020 moeten wachten.

Ook Anna Drijver maakte gebruik van Instagram:

Undercover seizoen 2

Hier gaat seizoen 2 over

Undercover seizoen 2 zal zich één jaar na de gebeurtenissen uit seizoen 1 afspelen. Kim (Anna Drijver) werkt dan inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie, Bob (Waes) is nog steeds rechercheur. Als de politie illegale wapenhandel van België naar Syrië op het spoor komt, betekent dat voor Bob dat de volgende undercover-operatie voor zijn deur staat. Ondertussen zit Ferry (Frank Lammers) in de bak. Hij zal er alles aan doen om erachter te komen wie de undercoveragenten zijn die hem om de tuin hebben geleid, om zo te weten op wie hij wraak moet nemen.