Wat weten we al over Undercover seizoen 2?

Geleidelijk aan wordt er steeds meer bekend over het langverwachte Undercover seizoen 2. Eerder waren de releasedatum en eerste beelden van het tweede deel al bekend. We kwamen onder andere te weten dat de invloed van Ferry tot ver buiten de gevangenis reikt. Hij komt Kim op het spoor, die inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie werkt.

Bob ontdekt verder een internationale wapensmokkel. Het spoor leidt naar een Belgische manege, van waaruit wapens naar Syrië worden gesmokkeld. Bob gaat vervolgens undercover op de manege. Eerder wisten we al dat Rico Verhoeven een rol kreeg in Undercover seizoen 2. Nu zijn er meer rollen bekend geworden.

Mysterieuze nieuwe personages naast de rol van Rico Verhoeven

Via een creatief filmpje onthult Netflix nieuwe rollen voor Undercover seizoen 2. We maken op deze manier kennis met vier nieuwe personages. Actrice Sanne Samina Hanssen neemt de rol van Sharon op zich. Sharon is de dochter van Bob, die er achter wil komen wie haar vader nou écht is. Sebastien De Waele speelt ‘JP’. We zien hem tijdens een mysterieuze, nachtelijke ontmoeting met een motorrijder. Wat wordt er uitgewisseld op deze foto? En wat zal de rol van JP zijn?

Undercover seizoen 2

Manege vol met geheimen

Ook zien we Wim Willaert in de rol van Laurent. Gezien het feit dat het personage op de foto’s steevast een cowboyhoed draagt, is de kans groot dat dit één van de medewerkers van de manege is. We weten al dat deze manege eigenlijk wordt gebruikt als dekmantel voor wapenhandel. Het zal ons dus ook niet verbazen als dit personage niet te vertrouwen lijkt. Als vierde nieuwe personage zal Ruth Becquart te zien zijn als Nathalie. Afgaande op haar kleding zal Nathalie ook rondom de manege te vinden zijn.

Undercover seizoen 2 heeft een top cast

Vier nieuwe personages dus. Met Ferry, Kim, Bob en Daniëlle allemaal terug in het tweede seizoen, zijn de nieuwe cast-leden in ieder geval in goed gezelschap. Vanaf 6 september is het nieuwe seizoen te zien op Netflix.