Herenschoenen voor de herfst en winter

We laten de zomer achter en dat betekent dat we richting de koude maanden gaan. Wat betreft onze garderobe houdt dit vooral in dat we de korte broeken en linnen shirts kunnen laten liggen. Deze kledingstukken kan je inruilen voor overcoats, spijkerbroeken en casual sweatshirts. Voor herenschoenen zullen we de herfst ook een verandering moeten maken. Zo zullen we de witte sneakers de komende tijd hoogstwaarschijnlijk gaan vervangen voor modellen die wat steviger en warmer zijn. Wij vertellen je welke drie 3 typen herenschoenen onmisbaar zijn voor de komende herfst en (helaas) de aankomende winter.

herenschoenen voor de herfst

Chelsea boots

Elke man moet tenminste één paar (maar bij voorkeur minstens twee) chelsea boots in zijn kast hebben. Deze hoge schoenen zitten comfortabel, staan zeer stijlvol en zijn gemakkelijk te combineren. Zo vertelden we je eerder al hoe jij je chelsea boots met je outfit combineert. Het is aan te raden om één licht exemplaar te kopen. Deze staat zeker tijdens de droge dagen mooi met een pantalon of chino. Is het buiten nat en koud, doe dan zwarte leren chelsea boots aan. Zo heb jij de perfecte herenschoenen voor de wisselende herfst en winter altijd paraat.

boots chelsea

Chelsea boots

zwart €150 Shop nu

Donkere suède sneakers

Sneakers kunnen prima herenschoenen voor de herfst en winter zijn, maar let wel op het materiaal en de kleur. Tijdens regenachtige en gure dagen wil je het liefste met schoenen lopen met een donkere kleur. Zo voorkom je dat je je lichte schoenen na één regenplas kan weggooien. Suède is een prettig materiaal. Het soepele leer voelt zacht aan en houdt je warm tijdens koude dagen. Spray ze wel eerst goed in, zodat het suède tegen een stootje kan.

3 paar herenschoenen voor de herfst

Suede sneaker

zwart €179 Shop nu

Desert boots

Deze schoen heeft een subtiele uitstraling, zeker als je hem in een tijdloze kleur draagt die met veel kleding te combineren is. De meest gangbare én klassieke kleur blijft toch de camel kleur. De schoen heeft doorgaans een rubberen zool en is verder van suède gemaakt. Hiermee is het duidelijk één van de meest geschikte herenschoenen voor de herfst en winter: stijlvol én warm.

3 paar herenschoenen voor de herfst 1

Desert boots

bruin €259 Shop nu