Casual sweatshirts zijn onmisbare truien voor mannen

Zo langzamerhand moeten we afscheid gaan nemen van de zomer. In plaats daarvan gaan we weer richting de herfst toe, waarin het sneller donker wordt én ook een paar graden koeler. Reden dus om je de komende tijd te verdiepen in nét weer wat andere items voor je kledingkast. Denk hierbij aan chelsea boots, overcoats en (helaas ook) regenjassen. Ben je eenmaal binnenshuis, dan zijn er voor ons mannen geen kledingstukken zo relaxed en comfortabel als sweatshirts.

De sportieve trui is perfect voor elke gelegenheid

Sweatshirts zijn vooral perfect bij casual en relaxte outfits. Je ziet de truien dus ook veelvoudig terug in streetsyle looks. Alledaagse kleding die je gemakkelijk aan kan doen naar een avond met vrienden, een bezoek aan één van de films die in september in de bioscoop te zien zijn of gewoon tijdens je dagelijkse activiteiten.

Sweatshirts voor mannen truien zonder capuchon
Instagram Kosta Williams

Het sweatshirt combineren in een smart-casual look

Tegelijkertijd hoeven sweatshirts voor mannen niet per se onderdeel te zijn van een streetstyle look. Combineer jij je trui namelijk met een chino of zelfs een pantalon met witte gympen, dan begin je al gauw te spelen met verschillende stijlen. Een eventuele kraag onder je trui zorgt er hierbij voor dat jij er zowel casual als goedverzorgd en stijlvol bijloopt.

 

Het sweatshirt combineren met een streetstyle look

Zie jij in het sweatshirt toch vooral de perfecte casual en gemakkelijke keuze, dan zijn er ook genoeg opties om het kledingstuk te combineren. Draag hem bijvoorbeeld boven een spijkerbroek, met sneakers die bij je trui passen. Ook in combinatie met één van de baseballcaps voor mannen komen de sweatshirts goed tot hun recht, het is tenslotte een sportieve trui.

 

Grote keuze uit verschillende sweatshirts voor mannen

Ga voor een trui die lekker zit: het belangrijkste is dat jij je op je gemak moet voelen en lekker moet kunnen bewegen. Verder is de print en de kleur van je trui volledig aan jou. Sommige sweatshirts beschikken over grote logo’s, andere zijn subtieler van uiterlijk. Net zoals je sommige truien in felle kleuren vindt en anderen juist in rustige tinten.