10 stijlvolle regenjassen voor heren

Ongeacht welk seizoen het is, in Nederland kunnen we er vanuit gaan dat er sowieso dagen tussen zullen zitten waarop het met bakken uit de hemel komt. Het is dan dus ook geen overbodige luxe om een krachtige paraplu in huis te hebben. Ook regenjassen zijn voor mannen onmisbaar tijdens de druilerige maanden. Niets is zo vervelend als doorweekt aankomen op je werk, met plat haar en grote natte plekken op je broek. In dit geval bieden regenjassen de perfecte uitkomst.

Mooie waterdichte jassen

Denk jij aan regenjassen voor mannen, dan zie je waarschijnlijk die types voor je die er alles behalve stijlvol uitzien. Helemaal weggestopt in hun jas lijkt het nog het meeste alsof ze een tent of vuilniszak hebben aangetrokken. Toch zijn er meer dan genoeg stijlvolle exemplaren te vinden. Ze worden gekenmerkt met een smalle pasvorm en een nette uitstraling. Deze zijn prima te dragen over je overhemd. Zo kom jij alsnog droog én in stijl aan bij je werkafspraak of een eerste date.

regenjassen voor mannen
Foto via: Instagram @aligordon

Verschillende regenjassen voor verschillende mannen

Qua kleur ben je volledig vrij in je keuze, al is het wel verstandig om na te denken in welke situaties je de jas waarschijnlijk gaat dragen. Op vakantie of bijvoorbeeld naar een festival? Dan kun je gaan voor drukke prints en opvallende kleuren. Is het voornamelijk bedoeld voor die momenten van en naar je werk, kies dan voor een blauwe, grijze of zwarte variant. Deze zijn immers makkelijk te combineren met de rest van je outfit.

 

Altijd droog met deze items

Zoek jij een manier om droog te blijven, dan kun je altijd gaan voor een van de regenjassen voor heren met een capuchon. Een paraplu is natuurlijk ook altijd een optie. Wil jij gaan voor een sportievere look én je haar droog houden? Neem dan een kijkje bij de petten voor de sportieve man.