De baseball cap is perfect voor de warme zomerdagen

Flat-caps, overcoats en mooie leren schoenen zorgen voor een klassieke, stijlvolle outfit. Ook al vormen ze samen de perfecte look, toch dragen we deze onderdelen doorgaans vaker in de koudere maanden. I

n de zomer kunnen we ons meer verdiepen in onze sportieve look. Denk bijvoorbeeld aan mooie korte broeken en stijlvolle zonnebrillen. Als het aankomt op accessoires is ook de baseball cap onmisbaar voor de sportieve man.

Het combineren van verschillende stijlen met petten

Het dragen van een baseball cap hoeft niet meteen te betekenen dat je enkel aan het sporten bent. De pet kan immers ook goed worden gedragen om je look helemaal af te maken. Door het sportieve van de baseball cap te combineren met bijvoorbeeld een overhemd of mooie pantalon, speel je al gauw met verschillende stijlen. Dit zorgt voor een interessante look.

baseball cap petten voor heren

Zeer multi-functioneel

Naast het feit dat we de baseball cap dragen als accessoire, gebruiken we de pet natuurlijk ook om ons te beschermen tegen de zon. Heb je daarnaast last van kalende plekken, haarverlies of bijvoorbeeld inhammen? Dan heeft de pet meteen nóg een handige factor. Ben jij overigens nog helemaal tevreden met je kapsel, dan komt de accessoire ook goed van pas. Bijvoorbeeld als je geen tijd (of zin) hebt om je kapsel helemaal in model te brengen.

Inspelen op de sportieve look met de juiste petten voor mannen

De sportievelingen onder ons kunnen de baseball cap natuurlijk ook juist gebruiken in combinatie met een sportieve look. Denk hierbij aan baggy kleding, een relaxte sweater, of bijvoorbeeld boven een sportieve jas en sneakers. Op deze manier toon jij dat jij ook qua sportieve outfits helemaal op de hoogte én goedgekleed bent.

 

Verschillende varianten van de baseball cap

De petten verschillen erg ten opzichte van elkaar. Denk aan varianten met grote logo’s, of een baseballcap in een opvallende kleur. Zoek een tijdloos exemplaar waarvan de kleur goed te combineren is met de kleuren, printen en items die je al in je kast hebt liggen. Wij selecteerden 10 geschikte exemplaren voor bij jouw sportieve look.