De korte broek is onmisbaar in de zomer

Ook al zou je het niet elke dag denken: de zomer is al bijna een maand in volle gang. Sommige dagen (of zelfs weken) van deze maand was het ongelofelijk warm. Nu de maatregelen omtrent terrassen en parken weer zijn versoepeld, komen we meer buiten. Het is dus de hoogste tijd voor een geschikte korte broek. Niet elke man ziet dit kledingstuk als een zeer modieus item. Begrijpelijk, want zeker in het begin van de zomer worden hierdoor opeens je witte benen onthuld. Toch kan een korte broek er wel degelijk stijlvol uitzien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Forsgren (@erik.forsgren) on

Een druk of juist een rustig exemplaar

Nu het warmer en zonniger is, kunnen we wat meer gaan experimenteren met onze kleding. Qua de korte broek houdt dit in dat je ook kunt kiezen voor een exemplaar in een felle kleur of met een opvallend patroon. Tegelijkertijd kun je er ook voor kiezen om dit over te laten aan je korte zwembroek. Ga in plaats daarvan voor een korte broek in een rustige kleur die goed te combineren is, zoals donkerblauw, wit of denim. Op deze manier kun je alsnog gekleurde, felle en opvallende shirts dragen boven je broek voor een zomers geheel.

 

Nette shorts versus casual shorts

Behoefte aan een nette look? Combineer je korte broek dan met één van de linnen overhemden of de gestreepte overhemden voor de zomer. Zeker in combinatie met cleane sneakers of instappers kun jij zo aanschuiven op het terras of een netwerkborrel. Ga in dit geval voor een chino shorts of een kleur waarin jij ook je pantalon zou dragen. Ben je juist meer van het casual, dan kun je de korte broek combineren met oversized-shirts en overhemden met korte mouwen. Als je het ons vraagt mag die zon weer komen.