Mannen zijn elanest snel tevreden wanneer het draait om seks, zelfs als het niet top is. Wij vlammen even tien keer heen en weer en het is al snel goed. Het is dan ook niet voor niks dat negentig procent gewoon prima een orgasme krijgt tijdens een vrijpartij. Maar hoewel wij best makkelijk te plezieren zijn, kan dit bij de tegenpartij een ander verhaal zijn.

Vrouwen zijn toch nét wat anders. En iedere vrouw verschilt ook weer. De één prefereert dit. De ander dat. Lastig allemaal. Gelukkig zijn er vaak wel overeenkomsten en kan iedere vrouw zich wel redelijk vinden in de volgende dingen. Iedere vrouw wil zich namelijk gewild voelen. Gewaardeerd. En dat hún plezier de prioriteit heeft. Dus mocht jij helemaal Super Saiyan gaan omdat je dat zelf zo fijn vindt, houd dan in je achterhoofd dat zij het wellicht helemaal niet zo fantastisch vindt hoe jij je Spirit Bomb prepareert.

Jij gaat het sowieso wel naar je zin hebben. Je gaat het echter nog meer naar je zin hebben als zij het ook helemaal naar haar zin heeft. Dus als je haar nou een beetje tegemoetkomt in haar preferenties, is het voor jullie beiden feest. Tast het een beetje af. Je mag best praten, dingen vragen.

Met de volgende vijf vormen van seks weet je dat het vaak wel goed zit. Zet ‘m op.

Spontane seks

Onthoud: vrouwen vinden het fijn als ze seksueel gewild zijn bij hun partner. Ze willen verlangen van jouw kant voelen. En hoe uit je dat nou beter als dat je haar bij thuiskomst even op het trapje neerlegt? Of op de keukentafel zet. Met ongeplande, spontane seks laat je jouw partner zien dat haar aantrekkelijkheid boven alles gaat. Je wilt haar nu. Lekker belangrijk op welke plek, rond welke tijd. Ook het gevoel om betrapt te worden zorgt voor opwinding. Vrouwen fantaseren blijkbaar nog meer van seks in openbare ruimtes dan mannen.

typen-seks-5

Lekker haren trekken

Mannen zouden nooit ongevraagd met één poot aan een vrouw moeten zitten. Nooit. Maar soms wil ze dominantie ervaren. De onderdanigheid. De drang vanuit ons om haar te laten zien wie het baasje is, komt voort uit seksueel verlangen. Dat jij seksueel naar haar verlangt, vindt ze heel prettig. En soms uit je dat het best door wat aan het haar trekken, je handen om haar keel te leggen en wat spanking. Misschien een blinddoekje op z’n tijd. Of handboeien. Je kan het zo gek niet bedenken. Deze bijna dierlijke passie mag best gepaard gaan met wat geluid. De buren zetten de muziek maar even wat harder.

O, belangrijk ding: je moet er wel zeker van zijn dat zij ook helemaal down is voor wat ruigere toestanden.

typen-seks-2

Sensuele seks

Man man, wat een tegenstrijdigheid weer in dit verhaal. Waar we het eerst hierboven doelen op latex, gag balls en zwepen, gaan we nu over op kaarsen, massages en Marvin Gaye. Ja, want ook hier gaan vrouwen goed op. Zorg dat jullie agenda’s helemaal leeg zijn. Vertel haar dat je haar heel de avond gaat verwennen. Tony’s Chocolonely-style. Gooi jullie telefoons in de vriezer, televisie uit het raam en alles wat jullie eventueel nog kan afleiden. Massageolie en op onderzoek uit. Raak haar overal. Voeten, knieholten, buik. Plekken waar ze normaal niet wordt aangeraakt. Het zal haar verbazen hoe prettig dat voelt. Plaag haar lichtelijk. Dit gaat resulteren in vuurwerk. Veel plezier.

typen-seks-4

Oraal

Orale seks kan echt belachelijk nice zijn. Het kan ook echt totaal de sfeer verzieken als je tongetje niet helemaal lekker uit de verf komt. Een van de grootste fouten die je kan maken is oraal overhaasten. Zorg dat jullie er beiden comfortabel bijliggen. Ga rustig te werk. Je hoeft niet direct de roos te raken om haar te plezieren. Juist niet. Besteed lekker lang aandacht aan de omringende gebieden. Wanneer je eindelijk de clitores raakt, doe het rustig. Ga niet Lassie op dat ding. Kijk hoe ze reageert. Probeer verschillende snelheden en druk. Orale seks draait namelijk om een ding, en dat is niet ervoor zorgen dat jij makkelijker naar binnen glijdt. Nee, puur om jouw partners plezier. Toon dat haar orgasme minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker is dan die van jou. O, en soms is het zelfs een idee om het alleen te houden bij oraal.

Laat haar maar een bedankje sturen naar redactie@callmemark.com.

typen-seks-3

Hotel seks

Samen op reis. De anonimiteit, de luxe en de nieuwigheid van een onbekende locatie. Ja, seks in een hotel is gewoon top. Een bad waaruit je film kunt kijken, groot bed, schone lakens, een fles wijn (of drie), en het feit dat iemand anders het schoonmaakt zijn toch factoren die het leven op dat moment heel prettig maken. Neem minstens een olietje mee. Altijd een goed idee. En je hoeft met niemand rekening te houden. Je weet wat dat betekent. En zij ook.

Dus de volgende keer dat je aan het steigeren bent en klaar bent om te vlammen, onthoud dat er verschillende vormen van seks zijn die jou niet alleen plezieren, maar ook haar. Laat haar zien dat je weet waar ze blij van wordt, young grasshopper.