Verkoeling zoeken in een stijlvolle zwembroek

Het lekkere weer komt eraan. In onze vrije weekenddagen zal het steeds vaker voorkomen dat we de verkoeling dicht bij huis zoeken. Zo kan de goedkope opblaasbare jacuzzi van de Lidl een goed idee zijn. Of wat dacht je van de Amsterdamse vrouw die zelf een zwembad in haar tuin bouwde? Dat we minder vaak naar drukke zwembaden en stranden zullen vertrekken maar meer thuisblijven, hoeft niet te betekenen dat je er niet stijlvol uit hoeft te zien. Voor jezelf, je partner, de buren en je social media account is een nieuwe zwembroek voor de zomer dan dus ook een goed idee.

zwembroek
Foto via: Instagram @devonlevesque

Korte zwembroeken met felle kleuren en leuke patronen

Elke man kent het wel: als het echt zwembroeken weer is, is nergens meer een mooie zwembroek in je maat te vinden. Die aanlokkelijke zwembroek is dan onbereikbaar. Om dit te voorkomen, kun je er beter vroeg dan laat bij zijn. Reden om je te verdiepen in de brede keuze. Bij de keuze voor lange en korte broeken wordt er vaak gekozen voor een gangbare kleur zoals blauw, grijs of beige. Bij een zwembroek heb je meer keuze. Je hebt de zwembroek immers alleen aan in je vrije tijd én tijdens de zomer. Je kunt dus gaan voor een felle kleur. Denk hierbij aan rood, geel of groen. Wil jij je kleur toch wat rustiger houden, dan kun je ook kiezen voor een speciaal patroon. Strepen, stippen of een andere soort opdruk zijn dan ook zeker goede keuzes.

De perfecte zomeroutfit

Een zwembroek draag je natuurlijk vaak zonder T-shirt en schoenen. Toch kan het ook deel uitmaken van jouw zomeroutfit. Combineer je zwembroek dus bijvoorbeeld met één van de linnen overhemden voor de zomer. Check ook hoe je sandalen goed combineert met je kleding. Zo kan jij stijlvol voor de dag komen tijdens de warme zomerdagen. En éen blik op de weersverwachtingen leert ons dat die dagen snel zullen komen.