Wat ga jij in de zomer doen?

Het is maar de vraag wat we deze zomer nog allemaal kunnen doen. Zo zijn bijvoorbeeld alle festivals al afgelast en mogen we gelukkig wel weer genieten van de terrassen in ons land. Een vakantie naar het buitenland is mogelijk, maar het is nog niet zonder risico’s. Het zou zomaar kunnen zijn dat je dit jaar in eigen land blijft. Daarnaast zou het deze zomer ook nog eens best wel heel erg warm kunnen worden. Dan zou een beetje verkoeling in de vorm van een zwembad helemaal niet zo verkeerd zijn. Dat heeft deze Amsterdamse vrouw zich ook gerealiseerd.

Zelf een zwembad in je achtertuin bouwen

Deze vrouw bewijst dat je de extra tijd die je hebt door het coronavirus zeer nuttig kan gebruiken. Zij is niet bij de pakken neer gaan zitten en laat zien dat je je niet hoeft te vervelen. Nicole woont in Duivendrecht (Amsterdam) en heeft in haar tuin zelf een zwembad gebouwd. Dit heeft ze gedaan met de hulp van haar man en haar kinderen. Het hele proces van het bouwen heeft ze op youtube gezet. In dertien verschillende afleveringen maakt ze het hele zwembad. Zo weet je goed wat jou te wachten staat als je besluit ook een zwembad in je tuin te bouwen

Hieronder kan je de volledige versie zien (alle 13 de afleveringen bij elkaar):

 

Een zwembad kopen is natuurlijk ook een optie

Als je denkt toch niet handig genoeg te zijn om zelf een zwembad te bouwen, of omdat je er gewoonweg niet zoveel tijd aan wil spenderen, kan je ook een zwembad voor in de tuin kopen. Dit zijn 5 spotgoedkope opblaasbare zwembaden voor in je tuin voor minder dan 100 euro. Ook kan je dit huis kopen waar je vanuit je woonkamer zo het zwembad in duikt.