Goedkope opblaasbare zwembaden

Natuurlijk heeft niet iedereen de luxe van een ingebouwd zwembad. Het kost een godsvermogen en je dient natuurlijk over genoeg ruimte te beschikken. Speciaal voor jullie selecteerden wij 5 goedkope opblaasbare zwembaden waarmee jij deze hittegolf overleeft:

Rechthoekig zwembad

Het rechthoekige model heeft het perfecte formaat om jouw eigen privé setting te creëren. Vul hem met water, plof erin en geniet even van je me-time. Dit zwembad kost echt geen drol, maar is wel de ultieme manier om even helemaal tot ontspanning te komen zonder de drukte van anderen. Strek je benen, pak een boek of een van je favoriete Netflix serie, dat kan natuurlijk ook. Dus tenzij jij niet 3 van die kleine rakkers hebt zoals op de foto, dan is het zwembadje helemaal van jou!

Check hier voor meer info over deze opblaasbare zwembaden

goedkope zwembaden

 

 

Familie zwembad

Mocht jij voor groter geschut willen gaan, dan is dit opblaasbare zwembad van Intex the way to go. Voor ongeveer €50,- verzeker jij jezelf van een koele zomer. Het zwembad heeft een formaat van 306 x 76 centimeter, waardoor jij genoeg ruimte hebt om met meerdere personen te chillen in het water. Tevens zit er een pomp bij zodat jij binnen no-time dit zwembad in de tuin hebt opgezet, wel zo handig.

Check hier voor meer info over dit familie zwembad.

groot opblaasbaar zwembad

Intex frame zwembad

Neem een verfrissende duik in dit rechthoekige Frame Pool zwembad van Intex. Door het stevige frame en wanden van het zwembad, staat het zwembad stevig op de grond. Het is ruim 2.5 meter, dus er passen genoeg mensen in. De zon komt eraan dus hurry up!

Check hier voor meer info over dit familie zwembad.

goedkoop zwembad

Family lounge zwembad

Oké, dit is misschien niet het typische zwembad waar je even lekker kopje onder kan gaan. Toch is dit zwembad wel echt een must-have voor jou en je vrienden. Hier kan je optimaal chillen en even lekker hangen in de zon. Je kan zelfs je biertje plaatsen in de rand van het zwembad, wat wil je nog meer?

Check hier voor meer info over dit familie zwembad.

goedkoop zwembad

 

Bestway filter zwembad

De Bestway Fast Set zwembad is zoals je in de naam ziet, erg makkelijk op te zetten. Zonder enige gereedschap heb je binnen no-time een zwembad van 244 x 66 cm. Het zwembad wordt geleverd met een filter. Deze zorgt ervoor dat kleine stofdeeltjes als zand en grind uit je zwembad worden gefilterd. Lekker fris dus!

Check hier voor meer info over dit familie zwembad.

goedkoop zwembad

Geniet van het zonnetje mannen! Dat moet nu helemaal goed komen.