Suzanne Schulting is een fantastische sportvrouw

Suzanne Schulting heeft bijna geen introductie meer nodig, want deze dame steelt altijd de show op het ijs. Zo wist zij de afgelopen jaren heel veel gouden medailles binnen te slepen en was het afgelopen shorttrack seizoen ook enorm succesvol voor Suzanne. Tijdens dit seizoen behaalde zij drie gouden medailles tijdens de wereldbekerwedstrijden in het Duitse Dresden en werd zij wereldkampioen op de 1500 meter tijdens het WK in Seoul. Met drie gouden medailles en één zilveren medaille overtrof ze alle verwachtingen.

Nu het seizoen voorbij is, houdt Suzanne zich even bezig met andere zaken. Niet alleen geniet ze van haar vakantie, ook heeft ze nu meer tijd voor een leuke fotoshoot hier en daar. Dit keer showt de shorttrackster de kleding van het merk Fila.

Powervrouw in de nieuwe fotoshoot

Suzanne Schulting is door haar fantastische looks erg populair geworden op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 976.000 volgers op Instagram die zij voorziet van de mooiste plaatjes wanneer zij op de baan staat of in het trainingshonk. Ook geeft ze vaak een kijkje in haar privéleven of laat ze zien dat ze zich bezighoudt met fotoshoots. Suzanne werkt ook regelmatig samen met het sportieve merk Fila. Zo was zij een aantal dagen geleden nog te zien in een strakke rode sporttop met een kort rokje eronder. Wat, in combinatie met haar afgetrainde lichaam, er echt fenomenaal uit zag.

Maar nu heeft het sportmerk besloten dat Suzanne Schulting in een andere fotoshoot als een echte powervrouw neergezet wordt. Door de koele blik in haar ogen, de verleidelijke houdingen die zij aanneemt en door de camera die vanaf beneden op haar gericht is, is zij echt een fantastisch boegbeeld. We kunnen dus wel stellen dat Suzanne enorm veelzijdig is en maken een diepe buiging voor de vrouw. Zie de desbetreffende Instagram-foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FILA Global (@fila_global)