Een van de succesvolste sportvrouwen van Nederland

De 25-jarige Suzanne Schulting is uitgegroeid tot een succesvolle sportvrouw. Zo werd zij in 2018 tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang de eerste Nederlandse olympisch kampioene in het shorttrack en sindsdien is haar carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. Zo heeft zij in de afgelopen jaren enorm veel gouden medailles binnen weten te slepen. Ook het afgelopen shorttrack seizoen was enorm succesvol voor Suzanne. Zo behaalde zij drie gouden medailles tijdens de wereldbekerwedstrijden in het Duitse Dresden en werd zij – als kers op de taart – wereldkampioen op de 1500 meter tijdens het WK in Seoul, waarbij zij drie gouden medailles en een zilveren medailles behaalde. Wij maken een diepe buiging voor de sportvrouw!

 

Suzanne Schulting staat model voor sportmerk Fila

Niet alleen op het ijs doet Suzanne Schulting het goed, ook op sociale media gaat de brunette als een speer. Zo heeft zij inmiddels bijna één miljoen volgers weten te verzamelen, die zij regelmatig voorziet van foto’s op het ijs en tijdens haar intensieve trainingen. Maar hier blijft het niet bij. Door Suzanne haar fantastische looks en bloedmooie figuur staat zij ook regelmatig model voor het sportmerk Fila, waar zij nu ook weer een fantastische shoot mee had. Het resultaat van deze shoot deelt Suzanne met haar volgers op Instagram en hierbij is zij te zien in een strakke rode sporttop met een kort rokje eronder. Wat, in combinatie met haar afgetrainde lichaam en haar  strakke taille, echt een fenomenaal resultaat oplevert.

Wij zijn niet de enige die fan zijn van deze beelden, want het desbetreffende filmpje heeft inmiddels zo’n 29.000 likes opgeleverd met heel veel lovende reacties. Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze foto’s uiteindelijk zullen worden, maar voor nu laten we je alvast graag de beelden achter de schermen zien: