Sandalen voor de zomer

Welke sandalen moet je dragen om er hip uit te zien? En hoe combineer jij je sandalen met de rest van je outfit? Laten we beginnen dat sandalen met sokken nog steeds uit den boze zijn, net als je vaders oude vertrapte sandalen. Dit jaar gaan we voor wat meer klassieke sandaal, meestal gemaakt van leer. Of het gevlochten is of uit mooie egale stukken bestaat, dat maakt niet uit. Maar het moet kwaliteit uitstralen.

Eigenlijk zijn sandalen de ultieme comfort schoenen voor de zomer. Niet alleen zijn ze heerlijk verkoelend, maar ze kunnen er ook behoorlijk stijlvol uitzien. Waar teenslippers er altijd uitzien alsof je net uit de douche komt, zijn de sandalen het tegenovergestelde. Daarom ga je dit seizoen het strand op met je open schoenen. Want waar de grotere ketens zich mengen in de strijd van sandalen, dan weet je dat het populair gaat worden. Deze zomerse schoenen vind je dan ook veel terug in het Italiaanse straatbeeld. Maar hoe draag jij de sandalen dan een beetje in een goede combinatie, wij laten het hieronder zien.

Hoe combineer je open schoenen met je kleding?

Er zijn een paar looks waar je deze zomerse schoen mee kan combineren. Ten eerste de dagelijkse look. Denk aan een regular-fit jeans met een T-shirt in je broek gestopt. Dit top je vervolgens af met een paar leren sandalen. Een minimalistische look die enorm zomers en stijlvol is.

Sandalen
Foto Instagram: erik.forsgren

Als tweede look kan je voor de iets relaxtere look gaan. Richting het strand of toch door de stad aan het slenteren met dertig graden? Dan is de look met sandalen onder je korte broek heerlijk. Op je korte broek draag je vervolgens een T-shirt of hoodie in de late uurtjes. Zo heb jij een heerlijk sportieve look te pakken voor het zomerse weer. Alleen steek jij er net wat meer uit door het dragen van je open schoenen. Ga in dit geval voor zeer comfortabele Teva sandalen. De hele look moet comfort uitstralen.

Sandalen
Foto Instagram: armandombb

Tot slot een wat nettere look. Draag de sandaal op een chique manier onder een linnen pak. Ga dan ook gelijk eens voor wat anders dan blauw. Zo is een groen linnen pak met een wit T-shirt uitermate geschikt voor de zomer. Een chique look die jij altid en overal kan rocken. Zo ben jij de meest hippe man op werk of op de straat. Eindelijk eens wat anders dan jeans en sneakers.

Sandalen
Foto Instagram: ryanstylesnyc

Mocht je nou niet geheel overtuigd zijn van de trend. Dan kan je altijd nog gaan voor de loafers, net wat anders dan de standaard sneakers.