Sneakers onder je pak

Eerder dit jaar werd door Goldman Sachs aangekondigd de kledingvoorschriften te versoepelen. Het verplicht werknemers niet meer in pak te verschijnen, om zo een soepeler ogende werkplek te creëren. Dat betekent natuurlijk niet dat je ineens in een gescheurde spijkerbroek aan kan komen, maar het mag wat relaxter allemaal. Dus de sneakers worden gedragen onder je pak of onder een smart casual outfit. Wij laten je hier drie manieren zien hoe jij sneakers onder je pak kan dragen.

1. Basic sneakers

Een basic leren of suède sneaker is iets dat men in zijn kast nodig heeft. Ten eerste omdat het overal goed onder staat. Daarnaast kan je ze gebruiken voor meerdere gelegenheden. Ga je naar een bruiloft of werk? Een paar mooie sneakers onder je outfit maken het af. Om een paar cleane sneakers onder je pak te dragen is dan ook niet veel nodig. Kies een neutrale kleur die goed past bij je pak. Zorg er daarnaast voor dat je pantalon een iets kortere lengte heeft. Ga niet voor een klassieke lengte, maar een lengte waar die net de schoen aantikt of een tikje korter.

Sneakers onder je pak
Foto Instagram: erik.forsgren

Onze selectie basic sneakers onder je pak:

witte sneakers 2

sneakers

wit €179 Shop nu
leren sneakers

Sneakers

zwart €130 Shop nu

2. De sneaker loafer

Een fenomeen die inhaakt op de trend van casual kleding. Waar de loafer vroeger een graag geziene schoen was bij de yuppen, is dit tegenwoordig iets minder vaak terug te vinden. Toch is de schoen bezig aan een opmars, maar dan in de sneaker variant. Met een rubberen zool en veelal suède als hoofdmateriaal maakt het dit de ideale schoen voor warm weer. Draag de sneaker loafer onder een wat meer casual pak, bijvoorbeeld een seizoensgebonden pak als linnen.

Sneakers onder je pak
Foto Instagram: logikriver

Dit is onze selectie sneaker loafers voor onder je pak

loafers 2

Loafers

zwart €209 Shop nu
bruine loafer

Loafer

bruin €157 Shop nu

3. Sportschoenen

Adidas Stan Smith, Puma Classic, Converse All Star of New Balance, iedereen kent ze wel of heeft ze wel eens gehad. Maar hoe draag jij deze sneakers onder je pak? Dit doe je in de meest casual vorm die er is. Ga voor een wijdere fit pantalon die hoger valt, zo heb je hier al een wat relaxeren look te pakken. Omdat dit vaak niet in de schappen te vinden is, kan jij voor een maatpak gaan. Dan heb jij zelf de invulling hoe die eruitziet en qua prijs verschilt het niet eens zoveel van een pak uit het schap. En tot slot van rekening heb jij een mooier product. Mocht jij in combinatie naar werk mogen, ga dan voor een neutrale kleur pantalon met een matchend jasje en daaronder een sportsneaker. Zo heb jij de meest relaxte doch zakelijke outfit die er is.

Sneakers onder je pak
Foto Instagram: zeneraa

Dit is onze selectie sportschoenen voor onder je pak:

welke schoenen onder een pantalon

Sneaker

wit €64,99 Shop nu

Om je een idee te geven waar je de beste pakken kan vinden, dit zijn de beste pakkenwinkels van Amsterdam.