Bij een Audi RS6, denken we vaak aan grote prijskaartjes die alleen mensen met écht geld kunnen betalen. Maar niet alle monsters kosten een godsvermogen. Wij hebben een racebak voor jou gevonden die onder de 20.000 euro valt. Die Porsche naast je bij het stoplicht denkt de volgende keer wel twee keer na voordat hij je weer uitdaagt.

Audi RS6 Avant 4.2 Quattro

15.495 euro 

Hij lijkt niet snel, maar hij trekt menig auto eruit. Met zijn 4.2 liter en de bekende bi-turbo, drukt de Audi RS6 Avant 4.2 Quattro zo’n 450 pk uit zijn motor. Hij weegt zo’n 1855 kg en is een stationwagen die je voor meer dan alleen racen kan gebruiken. Door de 8 cilinder is het een echte wolf in schaapjeskleding.

audi rs6 occasion

Met 236.542 kilometer op de teller kan je wellicht schrikken. Dit beest komt alleen wel uit 2002, dus voor 18 jaar oud is dat vrij normaal. De Audi RS6 heeft drie eigenaren gehad en verkeert volgens de verkoper in een nette en goede staat, zowel van binnen als van buiten. De auto is niet technisch of optisch aangepast en nog volledig als toen hij de showroom uitkwam. Geen gekke spoilers of neon verlichting onder deze RS6. Voor Need for Speed is hij optisch niet geschikt, maar gezien de performance kan hij er zo tussen staan.

Goedkope auto occasion

Ben jij helemaal gek van knopjes, gadgets en extra toevoegingen in een auto? Dan zit je bij deze gebakken. Deze Audi RS6 Avant 4.2 Quattro is een zéér compleet uitgevoerde versie met onder andere stoelverwarming voor en achter, een dakraam, een Bose soundsysteem en xenon verlichting. Alle extra’s die je verwacht van een RS6 zitten erop. En alles werkt nog, wat met oude auto’s nog wel eens een probleem kan zijn.

audi RS6 occasion interieur

Oud maar goud. Deze Audi lijkt een beetje op een oude opa, maar is alles behalve dat. Een complete snelle RS6 die menig auto bij het stoplicht achterlaat. Kortom, een goede en bijzondere occasion waar je nog jaren plezier van kan hebben.

tweedehands Audi achterkant