Dat Geraldine Kemper niet bang is om het randje op te zoeken, dat is in het verleden al gebleken. Zo plaatste ze onlangs een foto van haar billen online op Instagram, ging ze in 2016 samen met Kim Feenstra uit de kleren in de beste shoot ooit én is ze natuurlijk vaak op televisie geweest in het programma Spuiten en Slikken. We kunnen dus wel stellen dat er geen rem op zit.

Geraldine Kemper topless in video

Geraldine behoort zonder twijfel tot de knapte Nederlandse vrouwen in de 30, dat is geen geheim. Die plek heeft ze niet alleen verdient omdat ze er simpelweg heel goed uitziet, nee. Haar spontaniteit en humor maken haar nóg aantrekkelijker dan dat ze al is.

Gisteren plaatste ze een foto waarop ze even de teugels laat vieren. Ze is met vriendinnen op vakantie – we hebben helaas geen idee waar – en laten we maar stellen dat ze zich alle drie vrij voelen. Met een muziekje op de achtergrond, de prachtige zonsondergang én zonder topjes vieren ze het leven met een lekker dansje. Zie de video hieronder:

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Om Geraldine nog meer in het zonnetje te zetten hebben we haar een plek gegeven in de lijst van de 10 mooiste Nederlandse blondines.