Hoe combineer je chelsea boots in outfits?

Over een paar weken is de zomer alweer voorbij. Hoe warm en talrijk ze misschien ook waren, die zomerdagen worden verleden tijd en daarmee ook bepaalde kleding en schoenen. Bepaalde kledingstukken verhuizen we echter mee naar de komende periode. Denk bijvoorbeeld aan de spijkerjassen die we veelvuldig droegen. Bovendien zijn er de komende maanden ook weer kledingstukken die we vaker zullen gaan dragen. Hierbij kunnen we denken aan stijlvolle regenjassen, maar ook bijvoorbeeld chelsea boots. Wij leggen je uit hoe je jouw chelsea boots het beste kunt combineren.

Het zijn veelzijdige hoge schoenen voor heren

Het fijne aan chelsea boots is dat ze op talloze manieren zijn te combineren. De hoge schoenen zien er strak en stijlvol uit en zijn bovendien zeer easy om aan en uit te doen. De perfecte keuze voor als het straks weer wat kouder wordt dus. Of jij nou voor een stoere look gaat of je voorkeur naar juist wat nettere kledingcombinaties uit gaat, met deze schoenen maak jij elke outfit helemaal af.

chelsea boots combineren
Foto via: Instagram @williamjwade

Chelsea boots combineren met jeans in een stoere outfit

Chelsea boots komen goed tot hun recht als onderdeel van een streetstyle outfit. Combineer de schoenen met een (gescheurde) jeans, een wit T-shirt en bijvoorbeeld een spijkerjas of leren jas. Op deze manier creĆ«er jij een Rock ’n Roll look die zeker indruk zal maken wanneer je over straat loopt. Je kunt ook gaan voor een all black-look, door een zwarte jeans te combineren met zwarte chelsea boots en een leren jas.

boots chelsea

Chelsea boots

zwart €150 Shop nu
basic shirt

T-shirt

wit €30 Shop nu

 

Chelsea boots combineren met een pantalon in een nette outfit

Chelsea boots hebben een behoorlijk stoer karakter, maar kunnen net zo goed onderdeel uitmaken van een nette en goedverzorgde outfit. Wil jij je laarzen combineren met een formelere outfit, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je ervoor kiezen om een coltrui te dragen in de kleur van je schoenen, maar je kan de kleur of materiaal ook laten terugkomen in je overcoat. Draag een nette pantalon bij je schoenen en zorg voor een riem in dezelfde kleur.

chelsea boots

Chelsea Boots

Zwart €269 Shop nu
zomerse pantalon

Pantalon

Grijs €209 Shop nu