Een luxe champagne is het perfecte cadeau

Wil je een goed cadeau voor een dierbare? Maak het persoonlijk. Zo laat je blijken dat je er écht over na hebt gedacht en dat je jullie band waardeert. Een cadeau met een leuk bericht doet het zo veel beter dan een cadeau zonder betekenis. Waarom denk je dat je ouders zo blij waren met je tekeningen toen je klein was? Oké, daar is een klein beetje kinder-ouder bias. Maar de vrouw des huizes gaat een persoonlijke touch erg waarderen.

De nieuwe Limited Edition champagne van Moët & Chandon is het ultieme cadeau

Moët & Chandon ‘Specially Yours’

Wat kan er niet ontbreken als je iets te vieren hebt? Juist, champagne. Ongelofelijk handig dat Moët & Chandon tegenwoordig de optie geven om een persoonlijke touch toe te voegen aan hun producten. Met de Specially Yours-geschenkverpakking kan je een persoonlijke boodschap en de naam laten graveren in de verpakking. Classy!

 

De verpakking is een trendy en luxe verblijf voor je fles. De deksel is uitschuifbaar en heeft een metallic uitstraling. Daarnaast is het een champagne koeler die je fles bubbels tot 2 uur koel kan houden, stijlvol én praktisch. Je kan de koeler vaker gebruiken en meerdere feesten voorzien van gekoelde flessen levensdrank. Of zoals de Fransen zeggen: savoir-fête tout les temps. En zoals wij zeggen: het is altijd een feestje.

Of het nou bedoeld is voor je beste vriend of pour l’amour, Moët & Chandon past bij elke gelegenheid. De Specially Yours Limit Edition heeft een gelimiteerd aantal exemplaren, wat het nog exclusiever maakt dan dat het al was.

unnamed

Brut Impérial Specially Yours geschenkverpakkingen

Moët & Chandon €59,99 Shop nu
unnamed (1)

Rosé Impérial Specially Yours geschenkverpakkingen

Moët & Chandon €69,99 Shop nu

In de Moët & Chandon shop-in-shops in de Bijenkorf kan kan men iedere naam laten graveren. Een ‘special champagne delivery’ met de Moët & Chandon Piaggio is daarnaast ook mogelijk bij aankoop van een ‘Specially Yours’ fles bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Op de website van de Bijenkorf staan verdere details beschreven.

Wil jij het exclusieve cadeau liever online bestellen? Don’t worry, we’ve got your back. Via Champagneshop.nl heb je nog tot 30 september de mogelijkheid om een ‘Specially Yours’ fles van Moët & Chandon te bestellen. Proost!