Met een spijkerjas zit je in de zomer goed

Die aanhoudende warmte zorgt ervoor dat we meestal in niets meer gehuld gaan dan een T-shirt of polo bovenop een stijlvolle korte broek. Heerlijk luchtig en het zorgt ervoor dat we ook niet zo overmatig zweten. In de avonden kan het echter al gauw afkoelen. Het is zonde om dan maar naar binnen te gaan, zeker als je toch lekker aan het genieten bent van een terras of balkon. Je kunt dan kiezen voor een lange broek, waarbij het belangrijk is om te weten hoe jij je broekspijpen moet oprollen. Qua jas is een spijkerjas de perfecte keuze.

Perfecte keuze voor bij warm weer

Een spijkerjas is de ideale keuze om mee te nemen. De stof is niet te warm, maar kan je net die koele late avonduren doorkrijgen. Bovendien kun je gemakkelijk variëren in het aantal knopen dat je open en dicht hebt, al is hij open ook goed te dragen.

spijkerjas

Het combineren van je spijkerjas met verschillende stijlen

Qua combineren kun je de spijkerjas gemakkelijk dragen boven een chino voor een casual look. Speel jij graag met verschillende stijlen, dan staat een spijkerjas boven een pantalon ook spontaan en perfect voor een avond uit. Verder kun je de jas natuurlijk ook altijd dragen in combinatie met een denim jeans. Indien de jas en de broek dezelfde kleur zijn, creëer je zo een toffe monochrome all-denim look. Ook als de kleuren onderling verschillen, blijft de denim outfit opvallen.

 

Verschillende modellen te vinden

Dacht je dat er één soort spijkerjas bestaat? Dan heb je het mis. Inmiddels komen de jacks voor in verschillende kleuren (denk aan wit, grijs en zwart, naast de veelvoorkomende blauwe tinten) en modellen. Op sommige zijn namelijk emblemen gespeld, anderen hebben een aantal scheuren of vallen oversized. Welke variant jij ook kiest: draag hem zelfverzekerd, in combinatie met vette sneakers en een zonnebril, en je outfit is meer dan compleet.