Zo kom je de zomer goed door

Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van de volle zon op de zomerse dagen. Om dit optimaal te kunnen doen is het wel belangrijk om de juiste gadgets in huis te hebben. Zo kan een barbecue zeker niet ontbreken. Als de hitte je even teveel wordt, is het ook lekker om het zwembad in te kunnen springen. Koop daarom één van deze opblaasbare zwembaden. Deze bijzettafel met koelfunctie is het nieuwste product die jij deze zomer in huis zou moeten hebben om ultiem te kunnen chillen.

 

Bijzettafel met koelfunctie

De bijzettafel is van het merk Keter. Het bijzondere aan deze bijzettafel, is dat het niet alleen een bijzettafel is maar ook een koelbox. Je kan het tafelblad omhoog schuiven waardoor de koelbox vrij komt. Zo verander je dit product snel en makkelijk van een ‘normale’ tafel naar een trendy cocktailtafel.

bijzettafel met koelfunctie coolbar buiten

Check deze link om naar de website te gaan.

Naast dat het comfortabel in gebruik is, omdat je niet steeds naar de koelkast toe hoeft te lopen, kunnen we je ook garanderen dat dit een echte eyecatcher zal zijn op feestjes. Daarnaast heeft hij een inhoud van 30 liter waardoor je hier genoeg drankjes koel in kan houden.

Men is erg positief over de bijzettafel

Dit product ziet er niet alleen maar goed uit op het internet. Julia heeft de bijzettafel gekocht, beoordeelt het met een 5 op een schaal van 5, en heeft er het volgende over te zeggen: “Gekocht voor onze housewarming. Was echt het pareltje van de avond. De drankjes lekker koud en een gezellige sfeer verlichting. Een handige stop in de bodem om het water er de volgende dag uit te laten lopen. Zeker een aanrader!”.

Dit is de prijs die je ervoor moet betalen

Als je deze bijzettafel wil kopen kan je hem gewoon online bestellen voor maar 65 euro