Wanneer je aan barbecueën denkt, dan denken velen aan vlees, vlees en nog eens vlees. Echter zorgt Campingaz ervoor dat jouw barbecue veelzijdiger dan ooit tevoren is. Niet meer alleen die vleesrijke avondmalen, maar een afwisselende mix aan gerechten.

bbq

 

Door het Culinary Modular systeem is het mogelijk om de meest gevarieerde gerechten te bereiden, en dat simpelweg op de BBQ. De meeste barbecues uit het assortiment van Campingaz beschikken over een gietijzeren ring welke je eenvoudig kan vervangen door één van de handige barbecueaccessoires. Zo tover jij eenvoudig jouw BBQ om tot een paella-pan, pizzasteen, rotteseriekit of wok. Zo veelzijdig heb jij nog nooit gebarbecued. Alle accessoires zijn tevens afzonderlijk verkrijgbaar. Zo kan jij jouw eigen BBQ-ervaring helemaal naar wens personaliseren, zonder opgescheept te zitten met onnodige accessoires. De BBQ van je dromen in de eigen achtertuin.

Campingaz BBQ

Op de website van Campingaz is een groot aanbod aan barbecues verkrijgbaar. Wat betreft mogelijkheden en prijsklassen is er dus voor ieder wat wils. Zoals we al zeiden beschikken de meeste barbecues van Campingaz over de vervangbare gietijzeren ring, waardoor jij jezelf verzekert van de meest veelzijdige BBQ. Ook zijn de BBQ’s voorzien van een extra zijbrander, perfect voor het bereiden van heerlijke sauzen of andere bijgerechten. Gehele maaltijden zijn dus te bereiden op één enkele BBQ.

Wil je een BBQ met drie branders? Dan heb je de keuze uit verschillende modellen van de 3-series. Geef je de voorkeur aan een BBQ met vier branders? Dan ga je voor een model uit de 4-series van Campingaz.

BBQ 2

3 Series Classic EXS D

Campingaz €https://www.campingaz.com/Benelux/p-27657-3-series-classic-exs-d.aspx Shop nu

 

Echter komt er veel meer kijken dan alleen de roestvrijstalen branders en het revolutionaire Culinary Modular systeem. Door het gepatenteerde Campingaz Instaclean® systeem kan je alle vaatwasserbestendige delen eenvoudig loskoppelen. De vormgeving van de onderdelen zorgt ervoor dat alles gemakkelijk in de vaatwasser past. Dat verschrikkelijke geboen is verleden tijd waardoor jij heerlijk onderuit kan zakken en kan natafelen met je vrienden.

Mocht je nog inspiratie nodig hebben, dan biedt Campingaz een aantal heerlijke BBQ-recepten waarmee jij ongetwijfeld iedereen omver blaast.