Van der Gang Watches

Eerder introduceerden wij jullie al het Nederlandse Van der Gang Watches. Dit horlogemerk van eigen bodem snapt als geen ander hoe belangrijk het is om luxe horloges écht exclusief te houden. Enkele maanden geleden lanceerde Van der Gang Watches een extreem zeldzaam horloge, waar de liefhebbers van bijzondere polsklokjes van gaan watertanden. Ook nu komt het Nederlandse merk – afkomstig uit Dokkum – met een horloge waar ons hart sneller van gaat kloppen: een nieuwe editie binnen de Original familie.

De Original van Van der Gang Watches is een iconisch model binnen de collectie. Dit is dan ook hét model waarmee de Nederlandse horlogemaker zich op de kaart zette en de concurrentie aanging met ’s werelds meest gerenomeerde horlogemerken. Gerodineerde appliques, sierlijk slanke wijzers en een gebalanceerde wijzerplaat. Geen enkel detail valt echt op, maar is wel degelijk aanwezig. Overal is aan gedacht bij dit stijlvolle horloge.

Van der gang watches

18-karaats goud om je pols

De unieke uitgave betreft een 18-karaats gouden editie, welke ongetwijfeld dé eyecatcher van iedere verschijning zal zijn. Na een positief ontvangen heruitgave van de Original besloot Van der Gang Watches een zeer exclusieve uitvoering van dit model uit te brengen. Het horloge (Ref. 20052GW-TRg) complementeert de huidige lijn horloges en is de perfecte combinatie van onmiskenbare luxe en een eigenzinnig karakter.

Van der gang watches

De 18-karaats rosé gouden kast van dit unieke horloge heeft een diameter van 41 mm en sluit naadloos aan op het bolvormige saffierglas. Hierdoor oogt het horloge optisch lager en lijkt hij nóg verfijnder dan dat ie al is. De 20052 beschikt over een verzilverde wijzerplaat die de dag, maand en datum weergeeft. Everything you need. Bovendien beschikt dit uurwerk over verschillende functies van een chronograaf.

Het samenspel van de rode schaalverdeling, de gouden facetrand en gouden wijzers zorgt voor een onuitwisbare verschijning. En door de bolling van de wijzerplaat heeft het horloge een unieke lichtval waardoor iedere blik op de 20052 bijzonder aanvoelt.

gouden horloge

Ook de afwerking van dit horloge is om in te lijsten. De bruine lederen band is dé perfecte match met de klok en de drukknop op 2 uur trekt de aandacht door de kleur ‘Koninklijk oranje’. Deze unieke mix van onmiskenbare luxe en design maakt dit horloge zo speciaal en biedt een nieuw perspectief op tijd.

Deze 18-karaats gouden Original (Ref. 20052GW-TRg) zal vanaf medio april leverbaar zijn in een zeer gelimiteerde oplage van 337. Dat dit horloge een item is voor de échte liefhebbers, dat moge duidelijk zijn. Er hangt een prijskaartje aan van €15.800,-, dus het is zeker geen doorsnee klokje.

Benieuwd wat dit luxe horlogemerk nog meer in petto heeft? Check de website van Van der Gang Watches voor de gehele collectie.