Tien mooiste Nederlandse dames op Instagram in 2022

Ons kikkerlandje kent de meest mooie Nederlandse en daarom hebben wij ook de mooiste Nederlandse dames op Instagram voor jou op een rijtje gezet. Zodat je knallend het nieuwe jaar in kan.

1. Viënne Marley

De 25-jarige Viënne Marly is een goed voorbeeld van een prachtige Nederlandse fitgirl en met bloed, zweet en tranen traint zij dan ook om haar fantastische lichaam te kunnen behouden. Naast dat de Nederlandse blondine met haar looks sowieso al de droomvrouw van iedere man is, houdt zij ook nog eens van gamen. Kan het nog beter?

2. Romy Figueiredo Antunes

Romy Figueiredo Antunes is net zo mooi als haar naam doet vermoeden. Zo heeft zij begin dit jaar de finale bereikt van Miss Beauty van Noord-Holland en timmert zij momenteel hard aan de weg als model. Al sinds haar achttiende wordt zij gevraagd voor verschillende modeklussen en sinds de groei van haar Instagram-volgers gaat zij ook samenwerkingen aan met verschillende cosmetica- en modemerken. En die groei van Instagram-volgers verbaast ons helemaal niets, want op haar feed vind je de leukste foto’s in uitdagende lingerie en zomerse bikini’s. Kijk zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Figueiredo Antunes (@romyantunes)

3. Celine Schols

Nog een van de mooiste Nederlandse dames die we in 2022 zijn tegengekomen is Celine Schols. Celine heeft altijd een passie gehad voor hockey en heeft lange tijd met veel plezier in Laren gespeeld, totdat zij door een blessure noodgedwongen moest stoppen. Dit is ontzettend jammer, maar Celine is nu nog wel volop aan het sporten en dat is goed te zien op haar Instagram-foto’s, want zij heeft echt een prachtig figuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Schols (@celineschols)

4. Julia Horsten

Julia Horsten is een vrouw met ontzettend veel talent. Zo heeft zij al diverse nummers uitgebracht, waaronder haar nieuwste single ‘Gelukkig’. Julia heeft echter niet alleen talent voor zingen. Ook op sociale media is Julia een rijzende ster en plaatst zij de leukste kiekjes in uitdagende outfits.

5. Joy Jamie

Joy Jamie is een vrouw van Champions league niveau. Zo heeft zij een prachtig lichaam en een aanstekelijke lach waar wij het best warm van krijgen. Joy is gek op reizen en op Instagram plaatst zij dan ook regelmatig foto’s over de hele wereld. Ze straalt daadwerkelijk op iedere foto. Genoeg reden om haar te gaan volgen voor het nieuwe jaar dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOY JAMIE (@joy.jamie)

6. Stephanie Abu-Sbeih

Stephanie Abu-Sbeih is geboren op 13 mei 1993 in Jerusalem en is op haar vierde verhuisd naar Nederland. Zij is al erg groot op Instagram en heeft zo’n 969.000 volgers verzameld die zij regelmatig verrast met de leukste kiekjes op zonnige vakantie en in stijlvolle outfits. En bij het zien van haar Instagram en is het dan ook niet meer dan terecht dat zij al vijf jaar op rij in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Abu-Sbeih (@stephsa)

7. Lola Hesseling

Lola Hesseling hoort zeker thuis in het lijstje de tien mooiste Nederlandse dames op Instagram, want zij heeft zeker de looks. Dit bezige bijtje maakt namelijk ontzettend veel content op sociale media, maar is ook ambassadeur van Hunkemöller, waardoor zij regelmatig in de leukste setjes verschijnt. Wij hebben er dan ook de volste vertrouwen in dat zij in de toekomst nog wel een tweede Doutzen zou kunnen worden.

8. Danthe Scholten

Over Danthe Scholten zouden we wel een boek kunnen schrijven. Deze Nederlandse fitgirl plaatst namelijk regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf op Instagram, maar bespreekt ook regelmatig mental health met haar volgers. Zo inspireert zij niet alleen anderen om fit te worden, maar laat zij ook zien dat zelfacceptatie en zelfwaardering ook heel erg belangrijk zijn. Een echte powervrouw dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danthe Scholten (@danthescholtenx)

9. Eva Strijers

Eva Strijers kun je kennen als de ex-vriendin van de voetballer Justin Bijlow, maar zij heeft haar carrière echt niet aan hem te danken. Zo had Eva al een carrière als model en timmert zij met haar 15 duizend volgers op Instagram lekker aan de weg. Eva, haar grootste passie, is chillen met haar vrienden en genieten van het leven. Kortom, de ideale vrouw om aan je ouders voor te stellen.

10. Sabine Schendstok

De Rotterdamse Sabine Schendstok woont momenteel in Mexico. Hier verrast zij haar volgers met het ene na het andere tropische kiekje n Sabine is zelf nog mooier dan de gehele natuur in Mexico zelf en daar zijn haar 49 duizend Instagram-volgers het dan ook helemaal mee eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SABINE CHARLOTTE (@sabinecs)