Een mooie vrouw uit Volendam

Ons oog viel op Romy Figueiredo Antunes toen ze begin dit jaar de finale bereikte van Miss Beauty van Noord-Holland. Zelf zei ze hier het volgende over: “Eerder werd ik al benaderd door talentscouts. Ik was sceptisch, zag mezelf nog niet meedoen aan Missverkiezingen. Daar kwam verandering in toen ik persoonlijk benaderd werd door de organisatie van Miss Beauty Noord-Holland zelf.”

Helaas ging ze er niet vandoor met de eerste plek, maar dat mag de pret niet drukken voor Romy. Ze werkte destijds in een visinkel in Volendam, maar wilde zo spoedig mogelijk in een andere business werken. Maar welke business? Je raadt het al: ze ambieert een carrière als model. Al sinds haar achttiende word ze gevraagd voor modeklussen en sinds de groei van haar aantal Instagram-volgers gaat ze ook samenwerkingen aan met verschillende cosmetica- en modemerken. Als we haar Instagram-biografie bekijken, dan vinden we ook de term ‘content creator’. Het lijkt er dus op dat ze de vis heeft ingeruild voor een vis-agiste.

Romy Figueiredo Antunes op Instagram

Op het moment van schrijven heeft Romy ruim 22 duizend volgers op Instagram en laten we eerlijk zijn: dat verbaast ons helemaal niks als we naar haar foto’s kijken. Op haar feed vind je foto’s in stijlvolle outfits, uitdagende lingerie en zomerse bikini’s. Met haar lange donkere lokken en prachtige figuur weet ze keer op keer de aandacht te trekken. Aangezien beelden meer dan duizend woorden zeggen, selecteerden wij hieronder een aantal Instagram-foto’s van Romy Antunes. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Figueiredo Antunes (@romyantunes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Figueiredo Antunes (@romyantunes)